İl Başkanı Avcı beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından İçişleri Bakanlığı görevine atanan Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek tebrik etti.
 
İl Başkanı Avcı ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Sayın Süleyman Soylu’nun İçişleri Bakanlığına atanması nedeniyle AK Parti Rize teşkilatları olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik dönemde İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Bakanımız Süleyman Soylu’nun yeni görevinde de üstün başarı göstereceğine gönülden inanıyorum ve kendisini kutluyorum. Bugüne kadar her zaman Rizeli hemşehrilerinin yanında oldu ve Rize ile ilgili sorunlarla yakından ilgilendi. Bu anlamda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Bakan Soylu ise AK Parti Rize heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Rize’deki çalışmaları yakından takip ettiklerini ve her zaman Rize’nin ve Rizeli hemşehrilerinin destekçi olacaklarını ifade etti.