Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Tonya’ya çıkarma yaptı. Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri Tonya ve İskenderli de temaslarda bulundular. Gümüş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Tonya’nın İskenderli Beldesi İlköğretim okulunu ziyaret ederek Okul müdür yardımcısı Mustafa Yıldırım’dan bilgiler aldılar. Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş çok değerli bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar’ın öncülüğünde başlattığımız çalışmalar kapsamında daha öncede il genelinde belirlediğimiz okullara yardımlarda bulunuyoruz. Bu okulların bir tanesi de İskenderli İlköğretim Okulu. Eğitim bir ulusun bir milletin hayat veren damarıdır. Bu damardaki kan akışı ne kadar sağlıklı olursa, o milletin başarısından söz edilebilir. Bizlerde bu bilinçle Sayın bakanımızın büyük katkıları ile okullarımıza forma, kırtasiye vb yardımlarda bulunarak ihtiyaçlarını bir nebze de olsun karşılamaya geldik. Şartlar elverdiği ölçülerde yine yanlarında olacağız” dedi. Okul müdür yardımcısı Mustafa Yıldırım’da “Her şeyden önce bir anne, bir kadın olarak gördüğüm siz değerli yöneticilerimizin yanımızda olduğunu hissettirmeniz güzel bir duygu. Bu duyguyu benim ve öğretmen arkadaşlarımızın yaşadığı kadar öğrencilerimizde yaşayacak ve hissedecek. Bu anlamda okulumuza sağladığınız katkıdan dolayı başta Sayın bakanımız Erdoğan Bayraktar ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.



KADIN KOLLARINDAN KADIN KAYMAKAMA ZİYARET

Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan ile bir araya gelerek İskenderli Beldesi parkında halkla birlikte sohbet ettiler. Gümüş, kaymakam Yıldızhan’a yeni görevinde başarılar dileyerek “ bir bayan kaymakamın Trabzon’umuzun güzide ilçe olan Tonya’ya atanması bizleri oldukça memnun etmiştir. Tonya milli eğitim müdürümüzde bir bayan. Bundan böyle Tonya mızı kadın yöneticiler idare edecek. Burada başarılı işlere imza atacağından eminiz. Bizlerde siyasi irade olarak kendilerine her zaman destek olacağız dedi. Tonya Kaymakamı Yeliz Yıldızhan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Tonya’ya atanmış olmam beni ziyadesiyle memnun etti ve severek bu ilçeye geldim. Tonyalılara hizmet etmek için elinden gelen çabayı göstereceğim” dedi.



KURT: “KADIN KOLLARIMIZI TAKDİR EDİYORUZ”

Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt, AK Parti Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu ve İskenderli belde başkanı Ayhan Demir ile bir araya geldiler. Gümüş burada yaptığı konuşmada Siyaset birlikte yapılan bir iş. Bu iş için işbirliği ve güç birliğinde olmak çok önemli. Kadın Kollarımızda bu ahengi tutturduk, çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyarette Tonya Belediye Başkanı Kurt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş ve Yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ederek “Kadın Kolları Teşkilatının çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bizde Belediye olarak hanımlarımızı önemsiyor ve onların yaptıkları çalışmalara büyük değer ve destek veriyoruz” diye konuştu.