Kocaeli'nin Gebze İlçesinde oturan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na benzerliğiyle dikkati çeken emekli Nusret Gümüşdal, Ak Parti'ye üye oldu.

Gebze'de onu ilk görenlerin Kemal Kılıçdaroğlu zannettiği, bazı etkinliklerde vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu 63 yaşındaki Nusret Gümüşdal, Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı'na giderek kayıt yaptırdı. Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk'ün taktığı rozet ile Ak Parti saflarına katılan Nusret Gümüşdal, kendisini görenlerin Kemal Kılıçdaroğlu'na benzettiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'na benzemekten mutlu olduğunu söyleyen Gümüşdal, "Kılıçdaroğlu da çok değerli bir siyasetçi. Ama benim tercihim Ak Parti oldu" dedi.

CHP'NİN KAZLIÇEŞME MİTİNGİNDE MEŞHUR OLMUŞTU

seçim döneminde CHP'nin Kazlıçeşme mitingine katılan bir isim herkesin dikkatini çekmişti. Hatta öyle ki onu Genel Başkan sananlar bile olmuştu. 63 yaşındaki Gebzeli Nusret Gümüşdal, CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu'na olan benzerliliğiyle burada meşhur olmuştu.

Parti yöneticileri tarafından miting platforumunun arkasına davet edilen Gümüşdal, heyecanla ikizi kadar benzediği Kemal Kılıçdaroğlu'yla da tanıştırılmıştı.

"BU SEÇİMLERDE OYUM CHP'YE" DEMİŞTİ

Kendisine "Çakma Kılıçdaroğlu" diyen Gümüşdal, " Adımı bile unuttum. Belediyeye gidiyorum. 'Buyur başkan' diyorlar. Yolda gören polisler araçlarına alıp, buyurun götürelim' diyor " diyerek, yaşadığı ilginç olayları paylaşmıştı.

Daha önce Ak Parti'ye oy verdiğini söyleyen Gümüşdal, bu seçimde oyunun CHP'ye vereceğini de söylemişti.