Çatalağzı Belde Belediye Başkanı Mehmet Alim ve beraberindekiler tarafından darp edildiğini öne süren işçi arasında yaşanan arbedenin, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
İddiaya göre, mayıs ayında yaşanan olayda, belediyede çalışan sendika işyeri temsilcisi Hasan C. (34), görev yerini değiştirdiği ileri sürülen Belediye Başkanı Alim ile telefonda tartıştı.
Hasan C, bir süre sonra Alim ve beraberindeki 3 kişinin, beldedeki bir benzin istasyonunda aracının önünü keserek kendisini darp ettiğini ileri sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, olayın benzin istasyonundaki güvenlik kamerası görüntülerine yansıdığı belirlendi. Görüntülerde, Alim ve beraberindekiler ile Hasan C. arasında yaşanan arbede yer alıyor.
Belediye Başkanı Alim, iddialara ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 ay önce söz konusu kişi ile arasında kavga değil bir itişmenin yaşandığını öne sürerek, yarın açıklama yapacağını kaydetti.
Hasan C'nin olayın ardından 20 gün iş göremez raporu aldığı ve Alim ve beraberindeki 3 kişi hakkında ''hakaret ve adam yarlama'' suçundan Zonguldak 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne dava açıldığı öğrenildi.