Genellikle kredi kartında limiti yüksek olanlar kredi kartını internet bankacılığında kullanmak istemiyor. Alışveriş yapacağı sitenin güvenli olabileceğine dair olan soru işaretleri nedeni ile alışveriş yapmak istemesi durumunda alternatif sanal para sistemi ile internetten alışveriş yapılmaktadır. Sanal para yerine kullanılan alternatif kart ile alışveriş yaparken hiçbir sorun yaşamadan alıverişi sonlandırmak mümkündür.

Ülkemizde paykasa para ile alıveriş yapan kullanıcıların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu oran dünya ile kıyaslandığında ülkemiz arada ki farkı kısa sürede kapatacak gibi görünüyor. Dünyanın birçok ülkesinde yer alan 15 bin farklı internet sitesinde paykasa tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. İngiliz firması ile 2000 yıllarında hizmet vermeye başlayan sanal para uygulaması internet alışverişlerinde kullanılan ve tercih edilen bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. 

Online Alışverişlerinde Güvenli Kart

İnternet alışverişlerinde olası dolandırıcılık olaylarına karşı tedbir amaçlı olarak kullanılan paykasa tek seferlik kredi kartı olarak kullanılmaktadır. Sizde internet alışverişlerinizde güvenli alışverişin keyfini yaşamak istiyorsanız, tek seferlik olan sanal para sistemi ile güvenle alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Özel şifrelemek özelliği sayesinde seçeceğiniz sanal para ile alışverişlerinizi yaparak her hangi bir sorun yaşamazsınız. Kredi kartınızı eğer kullanmaya çekiniyorsanız sanal para uygulaması ile 7/24 güvenle alışverişlerinizi yapabilirsiniz. İnternet kullanıcıları tarafından tercih edilen paykasa kart seçenekleri ile alacağınız sanal paranızı güvenle alışveriş sitelerinizde kullanabilirsiniz. 

Kişisel Bilgilerinizi Kullanmadan Alışveriş Keyfi

Artan online alışveriş potansiyeline eş değer olarak sanal para kullanımı da aynı oranda artmaktadır. Sanal para seçenekleri için tercih edeceğiniz http://www.paykasamerkez.com/ ile sanal paranızı paykasa kart alabilir ve daha sonra da alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz. İnternet alışverişlerinde kullanıcıların en çok çekindiği olaylardan biri kişisel bilgilerin paylaşılarak alışverişlerin yapılmasıdır. Paykasa ile artık kişisel bilgileriniz size kalacak ve alışverişlerinizi sanal para ile keyifle yapacaksınız. Güvenli internet alışverişleri için sizde siteye giriş yaparak sanal para ( paykasa ) alabilir ve internet alışverişinizi kişisel bilgilerinizi paylaşmadan tamamlayabilirsiniz. Sizde internetin güvenli alternatiflerinden biri olan sanal para için araştırma yaparak tek seferlik sanal parayı kullanabilirsiniz.