Almanya'nın başkenti Berlin'de seyir halindeki bir otomobilde patlama meydana geldi. Patlamaya araçtaki patlayıcı düzeneğin neden olduğu ve bir kişinin öldüğü belirtildi. Alman basını ise patlamanın nedenini LPG olarak açıkladı.

Almanya'nın başkenti Berlin'de seyir halindeki bir otomobilde patlama meydana geldi. Patlamada bir kişi hayatını kaybetti. Alman polisi, patlamaya otomobil içerisindeki bir düzeneğin neden olabileceğini açıkladı. 

Araçta yerel saatle 08.00'de patlama meydana geldi. Patlamanın olduğu anda, otomobil şehir merkezine doğru seyir halindeydi. Patlama olduktan sonra otomobil, park halinde olan bir araca çarparak durdu.

Alman polis sözcüsü, patlama sonrası araçtaki kişinin ağır yaralandığını ve kısa süre sonra yaşamını yitirdiğini söyledi. 
Alman Bild gazetesine konuşan bir görgü tanığı da, aracın büyük bir gürültüyle infilak ettiğini belirtti. 

Alman itfaiye yetkilileri, patlamada bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Patlamada ölen kişinin kimliğiyle ilgili henüz bir bilgi yok.

Alman polisi halka tehlikenin geçtiği mesajını verdi. Ancak patlamanın nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Olayın terör saldırısı olup olmadığı araştırılıyor.

Alman Bild gazetesi otomobildeki patlamaya LPG'nin neden olduğun iddia etti.