Mobilyacı İşadamları Derneği Başkanı Alper Bektaş 15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimi ve Maçka’da 3 askerimizin şehit düştüğü olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Halkın iradesini yok sayan hiçbir girişimin başarıya ulaşamayacağını belirten Başkan Bektaş, “Darbe girişimi sonrasında Millet iradesinin sokağa yansımasıyla beraber gayrimeşru ve hainlik boyutundaki kalkışma çok şükür amacına ulaşamayarak bertaraf edildi. Milletimiz canı pahasına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile demokrasimize sahip çıkmanın eşsiz bir örneğini sergilemiştir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız işgal edilen TRT binasına girerek orayı geri aldığı anlar gururlandığımız duygulandığımız anlar olmuştur. 
Milli irade bugünümüz ve geleceğimiz için hayati öneme sahip bu çok zorlu süreçten her zaman olduğu gibi haklı ve galip çıkmıştır. 

HALKIN İRADESİNİ YOK SAYAN
HİÇBİR GİRİŞİM BAŞARIYA ULAŞAMAZ

Türkiye Cumhuriyeti, Milleti ve Devletiyle bir bütündür. Demokrasimizi kesintiye uğratacak her türlü saldırılar karşısında da sağduyusunu ve metanetini asla kaybetmeyecektir. Unutulmamalıdır ki halkın iradesini yok sayan hiçbir girişim başarıya ulaşamaz.
ŞİDDETLE KINIYORUZ

Yüce milletimizin iradesine karşı gerçekleştirilen ve demokrasimizi kesintiye uğratmaya yönelik darbe girişimini şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Bu menfur saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
ŞEHİTLERİMİZE BAŞSAĞLIĞI

Öte yandan Trabzon’umuzun Maçka ilçesinde hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kalleş saldırıda şehitlik mertebesine ulaşan 3 polisimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz.