Türkiye’nin en büyük yurtdışı eğitim danışmanlığı firması olarak bilinen Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, “yabancı dil öğrenmek isteyenler” için en iyi tercihlerle “danışmanlık” hizmeti veriyor.

İngilizce’nin neredeyse tüm Dünya ülkelerinde konuşuluyor olması iş başvurularından tutunda ticari faaliyetlere kadar İngilizce bilmeyi gerektiriyor. İngilizce bilen personellerin geçmişte daima “tercih sebebi” olarak görüldüğü Türkiye şartlarında artık “normal pozisyonlarda” dahi İngilizce talep ediliyor. Bu nedenle; hem iyi bir üniversitede okuma şansını arttırmak, hem yabancı dilini geliştirmek veya iş yaşamında daha iyi bir kariyer yapabilmek için bireyler, yurtdışındaki dil eğitimi veren eğitim kurumlarına yöneliyorlar. Türkiye’de her geçen gün artan yurtdışı dil okullarında eğitim talebine ise Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı yanıt veriyor.

Amerika başta olmak üzere Dünya ülkeleri ise “İngilizce yada diğer diller” için Dünya’nın her yerinden yabancı öğrencilere kapılarını sonuna kadar açıyorlar. Eğitimde sunulan kalite, ayrıcalık ve avantajlar ise yurtdışında dil eğitimi almak isteyenler için önemli kıstaslardan biri olduğu için hangi ülkedeki hangi okulu tercih etmeli sorusunun yanıtını bulmak biraz zor olabiliyor. İşte bu durumda Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı devreye girerek “dil eğitimi almak isteyen kişinin statüsü, bütçesi, sosyal faaliyetleri, beklentileri” hakkında bilgiler edinerek “en iyi seçeneği” danışana öneriyor.

Amerika’da Dil Eğitimi Almak Ne Gibi Avantajlar Sunar?

  • İngiltere’ye kıyasla yaşamın ucuz olduğu Amerika’da çok fazla bir bütçe kısıtlaması yapmanıza gerek kalmaz. Aynı zamanda çeşitli burs imkanlarından da faydalanabilirsiniz.

  • Dünya’da ünlü eğlence merkezleriyle sosyalleşem elde edeceğiniz bu süreçte, Amerika’nın sosyolojik olarak değerlendirmesini de yapabileceksiniz.

  • Amerika dil okulları fiyatları kapsamında aldığınız eğitimi başarı ile bitirmeniz halinde lisans ve yüksek lisans programlarına da devam etmek çok daha kolay olacaktır.

  • Öğrencilere konaklama açısndan sorun yaratmayan ve alternatif sunabilen nadir ülkelerden birisi Amerika’dır.

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile Amerika Dil Okullarında Ana Diliniz Gibi İngilizce Öğrenmeye Ne Dersiniz?

Her ihtiyaca yönelik çözümler sunabilen Amerika dil okulları, bugün Türkiye’deki binlerce kişinin hayallerini süslüyor. Amerikan İngilizcesi’ni öğrenmek isteyenlerin sıklıkla başvurduğu Amerikan dil okulu fiyatları ise sizin bütçenize göre değerlendirilip yine sizlere Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı tarafından sunuluyor. Aynı zamanda Malta dil okulu fiyatları gibi diğer bölgelerde de sizlere uygun dil okulları yine Academix eğitim danışmanları tarafından önerilebilir.

Pratiğe dayalı bir dil eğitimi programı sunan Amerika dil okulları, sürekli ödev kontrolleri ve kur sonu sınavı gibi çeşitli değerlendirmeler yapmaktadır. Böylece, Türkiye’deki dil eğitim sisteminin tam tersi bir dil eğitim sistemini öğrencilere sağlayabilen Amerikan dil okulları, dil öğretme konusunda başarı elde edebilmektedir.