Kullanıcılar daima yaşadıkları yerin yakınlarında, kolayca ulaşabilecekleri teknik servisler bulunmasını isterler. Vaillant olarak yıllardır hizmet kalitemizi geliştirmekle kalmayıp sizlerin en kolay şekilde ulaşım sağlayabilmeniz için olabildiğince çok noktada Vaillant servisi vermeye çalışıyoruz. Anadolu yakasında bulunan Vaillant servisleri, servis noktaları ve servis süreçleri hakkında detaylı bilgi almak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.
 
 Anadolu yakasında bulunan Vaillant servisi noktaları
 
            Servis noktalarımızı mahalle bazında olabildiğince artırmaya çalışsak da nüfus büyüklüğü ve kişilerin kullanım yoğunluğuna bağlı olarak merkeze yakın ilçelerde daha fazla servisimiz bulunmaktadır. Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye gibi ilçelerde hemen hemen her mahallede bulunan Vaillant satış merkezi ya da teknik servisi ile iletişime geçerek cihazınızın bakım ve onarımını yaptırabilir ya da her türlü konuda bilgi desteği alabilirsiniz.
 
            Size en yakın uzman Vaillant servisi hakkında bilgi almak isterseniz çağrı merkezimizi haftanın yedi günü mesai saatleri içerisinde aramanız durumunda konum bilginiz dâhilinde müşteri hizmetleri personelimiz sizi en yakın Vaillant uzman servisi adresine yönlendirecek ya da ilgili şubemizin telefon numarasını sizlerle paylaşacaklardır.
 
 Anadolu yakası Vaillant teknik servislerinde verilen teknik destek hizmetleri
 
            Daha çok kombi alanında teknik servis, satış sonrası destek ve satış hizmeti veren Vaillant kombi servisi kombilerinizin her türlü arızalarında gerekli onarım, parça değişimi, kırılma gibi durumlarda kablo değişimi, tesisat sorunlarında borularınızın bakımı ve değişimi ya da kombinizin yıllık ve aylık bakım ve temizlik işlerini yapabildiği gibi aynı zamanda radyatörlerinizin de gerekli kontrollerini düzenli olarak yaparak evinizde, ofisinizde, okulunuzda enerjinin daha verimli kullanılarak sıcak sudan en etkili şekilde yararlanma, enerji düzeyini en verimli şekilde koruma ve kullanmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Garanti süresi boyunca ürünlerinizin bakımlarını düzenli olarak servisimize başvurarak ücretsiz bir şekilde yaptırabilirsiniz.
 
            Ürününüzü teknik servise getirmenize dahi gerek kalmadan adresinize yönlendirilecek servis personelimiz aracılığıyla birkaç saat içerisinde talebiniz hızlı, kolay ve herhangi bir ücret talep edilmeden hemen yerine getirilecektir. Vaillant olarak birincil hedefimiz müşterilerimizin memnuniyetidir.