Yaşadığımız gün itibariyle akıllı dokunmatik telefon kullanım oranı büyük bir hızla artmaya devam etmektedir. Büyük firmaların bu yarışta birbirleriyle rekabet içinde olmaları alıcıları çeşitliliğe yönlendirmektedir. Çoğunlukla tercih daima en iyi özelliklere sahip olup ve fiyat bakımından makul fiyata satın alabileceği cihazı tercih eden kullanıcılar bulunmaktadır.

 Büyüğü küçüğü demeden akıllı android ve ios işletim sistemine sahip mobil cihazları rahatlıkla kullanabilmekteyiz. Lakin bu araçlardan en iyi şekilde faydalanabilmemiz için indir son www.indirson.com sitesini ziyaret edip mobil uygulamaları ücretsiz indirme şansına sahip olabilirsiniz. Uygulamaların son sürümlerini barındıran program sitelerini tercih etmeniz kullanmış olduğunuz uygulamaların özelliklerinden en iyi şekilde faydalanmanızı sağlayacaktır. Bu yönüyle yeni olmasına rağmen indirson.com içeriğiyle zengin ve tamamen ücretsiz en iyi hizmeti sağlamaya çalışan teknoloji sayfasıdır. Program indirme sitesi indir son teknoloji ürünlerine kullanım düzeyinin artması sebebiyle hem araç üretici hem de uygulama üretici yazılımcılar çalışmalarını hızlandırıp daima en iyi olmayı hedef bilmişlerdir. Çünkü kullanıcıların bulmuş olduğu çeşitlilik sebebiyle hangi yazılımdan memnun kalırlarsa o yönde hareket edip en iyi olanı tercih etmektedirler.

Son günlerde akıllı dokunmatik mobil cihazlarda kullanmakta olduğumuz uygulamaların çoğalması ile birlikte bu yazılımları bilgisayarımızda da kullanma isteğini artırmış bulunmaktadır. Bu nedenle adeta bir başyapıt projesine imzan atan yazılımcı 2009 yılında programı piyasaya sürmüştür. Başlıkta da belirttiğim gibi BlueStacks android uygulamaları bilgisayar programına dönüştürmeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. BlueStacks tamamen ücretsiz indirme ve kullanım hakkı sunuyor olması kullanım oranını artırmıştır. Gün içerisinde sınırsız dönüştürme yaparak telefonda kullanılan tüm uygulamalarınızı artık bilgisayarda da rahatça faydalanın.

Eğer bir akıllı tabletiniz veya cep telefonunuz yoksa aklınız sürekli arkadaşlarınızın kullanmış olduğu uygulamalarda kalıyorsa hiç sorun etmeyin. Uygulamaları bedava Windows a çevirme özelliği sayesinde tüm android ve ios için üretilmiş uygulamalar artık Windows işletim sisteminde program sayesinde kullanabileceksiniz. Bilgisayarınızı adeta akıllı tablet gibi kullanma şansı veren BlueStacks app player for Windows ile Google Play web sayfasına girip tüm uygulamaları indirmenizi sağlıyor.  Oyun, iletişim, kitap, indirme ve diğer çeşitli kategorilere girip en çok kullanılan popüler uygulamaları artık sizlerde rahatlıkla kullanabileceksiniz.