Kaza, bugün saat 19.00 sıralarında Ankara-Kızılcahamam D-100 Karayolunda meydana geldi. Ankara’dan Kızılcahamam istikametine seyir halindeki 06 LZ 474 plakalı otomobil, adı öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu D-100 Karayolu İğdir köyü mevkiinde orta refüjü aşarak karşı yöne geçti. Bu sırada Kızılcahamam yönünden Ankara istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün adı belirlenemeyen 06 BCZ 503 plakalı otomobile çarptı. Bariyerlerin üzerine çıkan ve ikiye bölünen araç ancak bu şekilde durabildi.

Kazada, 06 BCZ 503 plakalı araçta bulunan Döndü Taşkın ve adı belirlenemeyen 06 LZ 474 plakalı otomobilin şoförü olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Serkan Taşkın, Nuray Taşkın, Yiğit Efe Mengüç, Neslihan Mengüç, İsmail Ayten ve adı öğrenilemeyen 2 kişi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırıldılar.

Bu arada olay yerindeki bir vatandaş, kazaya karışan araçlardan etrafa saçılan kıymetli eşya ve paraları bir poşete toplayarak jandarmaekiplerine teslim etti.

Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız da kaza yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı.