Şimdi ise nasıl kullanacağınızı anlatmak istiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki astropay logosu yâda seçeneği olan tüm sitelerde geçerlidir. Öncelikle ödeme yöntemlerinden astropayı seçiniz. Kart bilgilerinizi girin. Kart bilgileri kısmına almış olduğunuz pin bilgilerini 16 haneli kart numarası, CVC(güvenlik kodu)  ve son kullanma tarihini giriniz. Kartınızdaki bakiyenin bir kısmını ya da hepsini kullanabilirsiniz. Sonra kullanmak amacı ile bakiye bırakabilirsiniz.500 dolar üzerindeki ödemelerde 10 adet kartı birleştirebilirsiniz. Ödeme onaylanması anlıktır işlemin onayı da anlıktır hiçbir şekilde bekleme yapmayacaksınız.

Kartı aldıktan sonra kart bilgilerinizi üçüncü kişilerle paylaşmayınız çünkü kartın limiti kullanılınca kart iptal olacaktır ve yeniden kart satın almanız gerekecektir. Unutmadan söylemem gerekir ki astropay harcamalarınız hiçbir şekille takip edilemeyeceği için sizlere neden sorusu soramazlar sorsalar bile ağzımızın yoklandığını bilin.Astropay kullanımın bu kadar basit olmasına karşılık bazı çeşitli aksaklıklar nedeni ile bazen sorun çıkmaktadır böyle bir durumda hemen firmanın canlı yetkilisine ulaşmanızdır.Bu arada unutmadan belirtmeliyim ki astropay alışverişi yapcagınızda bayi numarasını kontrol ediniz.

Astropay kartınızın süresi  1 yıl kadardır.Astropay kartınıza asla para yüklemesi yapılamaz bitince yenisini almanız gerekmektedir.1 yıl boyunca istedğiniz vakit kullanabilirsiniz.

Astropay kart satın alma işlemini internet üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Paranız karşılığında sizlere kod verilecektir. Ancak belirtmeliyim ki astropay yazan bir kart hiçbir şekille elinize geçmeyecektir. Yani kartı satın alıp şehirde dolaşmanız durumunda bir tane bile alışveriş yapacak yer bulamayacaksınız. Çevrimiçi sistemlerin %99 artık vardır astropay.

Bu kadar kolay bir sistemi siz değerli insanlara anlatmış bulunmaktayım. Çevrimiçi alışverişinizin gizli ve takip edilmemesiniz istiyorsanız yapmanız gereken çok basit ve kolay bir yöntem var astropay satın alıp kullanmak. Bu arada unutmadan belirtmek istiyorum ki yapmış olduğunuz alışverişi siz harici bilen yoktur yani şuradan şunu almışsın bak kanıtı gibi bir şey imkânsızdır. Bilgileriniz hiçbir şekilde kullanılmayacaktır öğrenilemeyecektir. Astropayın kullanımını saymakla bitiremeyiz. Ancak almış olduğunuz bilgilerin doğruluğundan emin olunuz ve bayisi olan yerlerden alışveriş yapınız. Detaylı bilgi için http://www.astropaycard-tr.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.