Kullanılan kombilerin bakımı gerçekleştirilmediği takdirde eski konforu sağlamaz ve zamanla sizlere sorun yaşatmaya başlar. Kullanım alanlarımızın ısınma ve sıcak su ihtiyacını gideren kombiler yaşadığı sorunlarla tüketiciler zor anlar yaşatır. Demir döküm kombi arızaları arasında yer alan kombinin hiç çalışmaması durumu aslında cihazının içerisinde hiç su kalmadığının göstergesi olabilir. Elektrik şalterinin açık olmaması, gaz vanasının kapalı olması, ikaz lambasının yanıp sönmesi durumu, alevlenmenin gerçekleşmemiş olması da kombinizin çalışmamasına neden olabilir. Bir başka durum da termostat derecesinin düşük ayarlanması, petek ve boru hatlarının temizliğinin sağlanılması, peteklerin kapalı durumda olması, filtrelerin tıkanıklık oluşturması durumunda kombinin çalışıyor olsa bile sizlere ısıtmama arızasını yaşatabilir. Cihaza uygulanmayan yıllık bakım nedeniyle cihazda geç yanma sorunu ve içeride gaz birikim nedeniyle şiddetli yanma arızası meydan gelebilir. Bu gibi arıza sorunlarını yaşadığınız zaman Ataşehir Demirdöküm kombi servisi sizlere en iyi çözümü sunmak üzere hizmetinizdedir.

Demir döküm kombi arızaları ayrıca, sıcak su açıldığında peteklerin çok ısınması şekliyle, radyatörlerin üstü sıcak altı soğuk durumu yaşatmasıyla, kombinin su akıtması arızasıyla kombinin ses yapmasına neden olan motor arızalarıyla, kombinin sıcak su vermeme gibi arızalarıyla karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca arıza konusunda olan kodlar sizlere yardımcı olacak niteliktedir. Bunlar, 01-04 hata kodu ateşleme sorunu,02 hava başarısızlığı, 03 prosestat arızası3 kez tekrarı,05 aşırı ısınma emniyeti,06 ısıtma sensürü CTN2 arızası, 09 kalorifer devresi su basıncı sensörü arızasıdır.

Demir döküm kombi arızaları kodlarıyla devam ederek 10 hata kodu kalorifer suyu basınç arızası, 11 hata kodu ana kart sinyal almıyor arızasını, 12 hata kodu kullanıcı ara yüz arızası sinyal almaması arızasını, 13 hata kodu ana kart arızasını, 14 hata koduyla kalorifer su sıcaklığının 95dereceden yüksek olduğu arızasını yansıtmaktadır. Ayrıca 15 hata kodu step motor arızasını, 16 hata kodu kombi kapatılmasına rağmen alev mevcut arızasını, 17 hata kodu voltaj düşüklüğü arızasını belirtmektedir.  18 hata kodu kullanıcı ara yüz arızasını, 19 hata kodu CTN2 kullanım suyu talebinde boru üzerinde irtibatlı olmayışı arızasını, 20 hata koduysa kullanıcı ara yüzü kombi ile uyumlu değil arızasının oluştuğunun sinyalini vermektedir. Eğer bütün bu arıza kodları ve terimlerle uğraşmak istemezseniz Ümraniye bölgesi için Ümraniye Demirdöküm kombi servisi hizmetinizde olacaktır.