Ev konforunda aydın kız yurdu

            Uzun zaman süreç ile birçok alanda kolaylık sağlamak, öğrencilerimizin güvenle konaklama ve eğitimlerini tamamlama süreçlerinde ev rahatlığı sunmaktayız. Geniş ve huzurlu yurt ortamımızda, üst düzeyde güvenlik önemleri alıyoruz. Tedbirli ve tedarikli çalışma prensibimiz, öğrencilerin daha rahat ve sağlıklı ortamlarda yaşaması için gerek görüyoruz. Özel ve titizlikle düzendi aralıklarda temizleme işlemleri ile en hijyenik ortamlarda rahat bir şekilde konaklama vaat ediyoruz. Sezon boyunca güvenilir ve temiz ortam arayanlara 

Aydın kız öğrenci yurtları arasında en iyi hizmeti sağlıyoruz. 

Aydın kız öğrenci yurdu arasında özel ve güvenilir hizmet. 

            Odalarımızın kapasiteleri, öğrencilerin talepleri doğrultusunda tek kişilik, 2 kişi, 4 ve 6 kişilik kapasiteli olarak farklılık göstermektedir. Yemek hizmetimizin geneli ev yemeği olarak en iyi şekilde beslenme ve günlük gıda ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Kendi evinde gibi rahat ve huzurlu bir ortam sağlıyoruz. Dinlenme salonları ve ortak kullanım alanlarını ev salonlarından farksız olarak, öğrencilere evlerini aratmıyoruz. Bina donanımımız deprem ve olası durumlara karşı maksimum seviyede önlemler alınarak konaklama temin ediyoruz. Öğrencilerimiz diledikleri zaman hiç bir şekilde kısıtlama getirmeden çamaşır yıkama hizmetinden faydalanmakta. Katların tamamında sınırsız ve kesintisiz internet hizmetimizle daha yüksek kaliteli yaşam koşulları sağlanmakta. 

Ekstra hizmetlerimiz;

- Ebeveynlerin tüm beklentilerini karşılamak üzere iyi hizmet donanımı sağlıyoruz.
- Toplu taşıma araçlarına ve öğrenim alanlarına kolay ulaşım sağlamak için merkezi konumda bulunuyoruz.
- 24 saat boyunca güvenlik kamerası ve alarm donanımı ile geniş güvenlik kapasitesine sahibiz. 
- Öğrencilerimizin ayriyeten ders çalışabilmeleri için sessiz ve sakin çalışma odası temin ediyoruz. 
- Temiz semt itibari ile özellikle kız öğrencilerin konaklama gerçekleştirebileceği güvenli bir bölgedeyiz. 
Uygun fiyat seçeneklerimiz ile ev konforunda konaklama sağlamak için memnun kalabileceğiniz bir hizmet kalitesine sahibiz.