Aziz Yıldırım’a bir darbe de Altaylı’dan… Yerden yere vurdu!


Duayen gazeteci Fatih Altaylı katıldığı televizyon programın Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında çok sert itham ve açıklamalarda bulundu.
Altaylı Aziz Yıldırım’ın şike sürecini PDY ile aklamaya çalışmasına büyük tepki göstererek, Yıldırım’a bir dizi soru sordu.  Fetullah Gülen'in Yıldırım’a kumpas kurduğu iddiasına karşı  Fetöcü savcı ve hakimlerin Fenerbahçe kulübüne niçin üye yapıldığı, niçin bütün Fetullahçılara, Fetullahçı hakim ve savcılara kart dağıtıldığı Altaylı’nın sorduğu sorulardan bazılarıydı. Ayrıca şike soruşturmasında ‘’Aa bu adamı bu kulübe ben üye yapmışım, atalım mı o zaman kulüpten dedin? Bana bi onları anlatsın.’’ Diyen Fatih Altaylı spor kamuoyuna bomba gibi düştü. 

Yönetiminde kaç tane Gülen sempatizanı vardı, kaç sponsorluk yaptılar?
Açıklamalarına ‘’Bunlara götürüp niye Fenerbahçe üyeliğini niye verdin? Niye bütün bunları üye yaptın? Neydi bekletin? Senin yönetim kurulunda kaç tane Fetullah Gülen sempatizanı görev aldı? Kaç Fetullah Gülen sempatizanı senin kulübüne sponsorluk yaptı?’’ sorularıyla devam eden Altaylı, kısa sürede sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.
Zeka özürlü adam! 
Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe kulübüne üye yapılan Fetöcü hakim ve savcıların kulübe ne amaçla üye yapıldığını soran Altaylı; ‘’Ne diyeyim sana. Benim dediğim şu, Fetö üyesi bu savcıları kulübüne koştura koştura kart dağıtarak üye yapan Aziz Yıldırım şimdi neden şikayet ediyor? Sen bu savcıları neden kulübüne üye yaptın? Bunların başvurusu bile yokken üyelik aidat paralarını niye ödedin ve niçin koştura koştura hepsine birer Fenerahçe kartı verdin. Madem Fetoya karşıydın niçin bunca Fetöcü savcıyı aldın da kulübüne üye yaptın diye soruyorum. ‘’ sözleriyle kamuoyunda cevap bekleyen sorulara imza attı.
Ek olarak Aziz Yıldırım’ın Fetö örgütü ile mücadele iddialarını da yalanlayan Fatih Altaylı ‘’Hani sen Fetöyle sözde mücadele ettiğin için... Ne Fetöyle mücadelesi yaa, Aziz'in böyle mücadelesi yok! Öyle olsa Gülenci savcılara bu kartları Fenerbahçe üyeliklerini hediye eder miydi diyorum ben e zeka özürlü adam?’’ sözleriyle adeta Aziz Yıldırım’ı sağlı sollu salvoya tuttu.