Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Pazar günü Trabzon Meydanı’nda yapılacak olan mitinge vatandaşları davet etti. Bakan Soylu mesajında, ‘’ Demokrasi nöbetlerimiz, tüm Türkiye’de yapılacak mitinglerle taçlandırılıyor.  Pazar günü Trabzon’da Meydan Parkında buluşuyoruz’’ dedi.

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana demokrasiye, vatanına, milletine ve Cumhurbaşkanı başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma noktasında demokrasi nöbetleri tüm hızıyla devam ediyor.

 Yarın İstanbul Yenikapı’da ve tüm Türkiye’nin tamında yapılacak olan mitinglere demokrasi nöbetleri taçlandırılacak.

 Pazar günü İstanbul Yenikapı Meydanındaki mitinge  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımı ile milyonlarca vatandaşın katılımı ile bir miting yapılacak.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da Pazar günü Trabzon Meydanı’nda yapılacak olan mitinge katılacak. Bakan Soylu, sosyal medya  üzerinden paylaşmış olduğu mesajla tüm Trabzon halkını bu mitinge davet ederek, Demokrasi nöbetlerimiz, tüm Türkiye’de yapılacak mitingle taclandırılıyor.. Pazar günü Trabzon’da Meydan Parkı’nda buluşuyoruz dedi.