Günümüzde birçok organizasyonda, özellikle açılış ve toplantı organizasyonlarında balonların sıklıkla kullanıldığını görüyoruz. Öne çıkan bir görsellik, kaliteli bir konsept, ilgi çekici ve iddialı bir düzenleme adına balon süsleme organizasyonları gerçekten göze batıyor. Show Time Ajans güvencesi ile, uygun bütçeler ile unutulmaz balon organizasyonları yapabileceğinizi biliyor muydunuz?

Balon organizasyonlarını birçok farklı alanda görmüş olmanız olasıdır. İlk olarak çeşitli mağaza ve kurumların açılışlarında, bunun yanı sıra çeşitli toplanma ve miting alanlarında balonlar ile yapılan çevre düzenlemeleri, koreografiler ve yazılamalar ile karşılaşmış olmanız muhtemeldir. Balon organizasyonları bu denli yaygın ve popüler iken, siz de çeşitli organizasyonlarınızda gerçekten kolay ve uygun şartlar altında balon süsleme seçeneğini değerlendirebileceğinizi biliyor muydunuz? Türkiye'nin önde gelen ajanslarından biri olan By Kadir Mıhçı yönetimindeki Show Time Ajans, birçok farklı organizasyon konseptinde hizmet veren bir marka. Çeşitli açılış, görsel şov ve diğer organizasyon konseptlerinde Türkiye'nin her yerinden, birçok saygın müşteri edinmiş deneyimli bir firma. Bu anlamda balon süsleme konusunda da yakın dönemde çok iyi organizasyonlar çıkarmış olan firma ile, siz de iletişime geçerek hemen fiyatlandırma, organizasyon modelleri ve diğer detaylar hakkında nitelikli bilgi alabilirsiniz.

Balon süsleme konusunda en büyüklerin çalıştığı firma

Türkiye'de her alandan en büyük referanslara sahip olan Show Time Ajans, siyasi partiler olarak bakarsak AKP, CHP, MHP gibi en büyük partilerin, GSM operatörlerinin çeşitli açılış ve diğer etkinliklerini ele alırsak Turkcell, Vodafone, Avea gibi firmaların organizasyonlarını yönettiğini görüyoruz. Herkes, çeşitli bütçeler ile en iyisini ortaya koymak istiyor. Ancak gerçekten kaliteli, göze hitap eden, insanların unutulmaz bir an olarak hatırlayacağı kaliteli etkinlikler arıyorsanız, yapmanız gereken balon süsleme alanında son derece deneyimli bir firma olan Show Time Ajans ile iletişime geçmek! Ajans, son derece deneyimli organizasyon personelleri ile hizmet vermektedir ve çalıştığı, hizmet sunduğu her kişiden, her kurumdan son derece iyi geri bildirimler alması ile bilinmektedir.

Açılışlarda balon süsleme seçenekleri!

Mağaza açılışları, çeşitli kurumların ya da markaların şube açılışlarında da balon süsleme konusu ile sıkça karşılaşıyoruz. Özellikle kurumu, markayı yansıtan kaliteli konseptleri ile açılış balon süsleme, gerçekten fark yaratan bir konu haline gelmiştir. Bundan dolayı tek yapmanız gereken açılışta nasıl bir konsept aradığınız olacak. By Kadir Mıhçı ve alanında profesyonel balon süsleme ekibi, her etkinlikte olduğu gibi sizin organizasyonunuzda da son derece özenli, titiz bir çalışma ile fark yaratacaktır. Fiyatlara gelirsek her bütçeye, her organizasyona hitap eden uygun rakamlar göze çarpıyor. Etkinlik, detaylar ve diğer konular ile ilgili ajansa bilgi verirseniz, size açılış balon süsleme fiyatları başlığı özelinde daha net fiyatlar iletilebilir. Bunun için firma yetkililerine hemen ulaşın, anında geri dönüş sağlayın ve harika balon süsleme seçenekleri ile etkinliklerinizde farkınızı ortaya koyun!