Evidea banyo tekstili ürünleri seçiminizde size yardımcı olacaktır. Tekstil ürünleri dekorasyonda son derece önemlidir.

Banyo ve klozet takımları, havlular, bornozlar, banyo perdeleri bu kategorinin ürünleri arasına girer. Evidea size birçok modern banyo tekstili ürünü sunuyor. Mekanınız için önemli olan bu ürünler, kaliteli ve dayanıklı olmalıdır.

Klozet Takımı

Bir banyo tekstili klasiği haline gelen klozet takımı banyodaki kaymaları önlemesi açısından önemli bir banyo tekstil ürünüdür. Bununla birlikte daha sıcak ve şık bir banyo görünümü sağlar. Klozet üzeri, altı ve paspas şeklinde takım olan bu ürünler, renkli alternatiflerle her beğeniye hitap eder. Islak alanlar kullanılacağı zaman bu ürünlerin ortadan kaldırılması gerekir. Klozet takımı alırken iki takım alırsanız birini kullanırken diğerini yıkayabilirsiniz.

Banyo Paspasları

Nispeten küçük bir banyo için kaymaz tabanlı banyo paspasları iş görecektir. Bu ürünler banyo için özel üretildiği için herhangi bir paspastan farklıdır. Neme dayanıklı olan bu tür ürünlerin kullanımı da kolaydır. Banyonuzun şık görünmesini sağlayan ve beğeni kazanan bir şekilde görünmesine yardımcı olan paspaslar, dikdörtgen ya da oval formlarda bulunabiliyor. Banyo paspasları da iki adet olması gereken ürünler arasındadır. Çünkü bu ürünlerin biri yıkanırken diğerini kullanmanız uygun olacaktır.

Havlular ve Bornozlar

Banyo denildiğinde aklımıza gelen sıcak bir duş rahatlatıcı etkisini gözler önüne serer. Zaten temizliğin ve arınmanın simgesi olan banyolar, bu sürecin yumuşak geçişi olan havlular olmadan düşünülemez. Yumuşak, sıvıyı emici özelliği yüksek ve kişiye uygun olan havlu türünün seçilmesi ve kişiye özel kullanılması gerekir. Ortak kullanılan el havlularının da kişiye özel olması önemlidir.

Mantar gibi birçok hastalık bu tür ürünlerin ortak kullanılmasıyla bulaşır. Bu yüzden şık ve özel bir bornozlar ya da havlu seçerken, her aile bireyine bir tane alınması gerektiği bilinmelidir. Çocuklar için ayrı, her bir yetişkin için ayrı bornoz kullanarak hijyeninizi risk altına almaktan korunabilirsiniz.