Erdoğan’ın yaptığı bu değerlendirmeler sonrası Türk futbolu futbol dünyası ve Türk futbol severler arasında büyük bir yankı uyandırdı.

Aynı zamanda Başbakanın bu açıklamalarının Trabzonspor’un şampiyonluk beklentilerini de yakından ilgilendirmesi nedeni ile de Trabzonspor camiası ise başbakanın tarafsızlığı ile ilgili beklentide tam bir hayal kırıklığına uğradı..

BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ŞİKE OLAYI VE SEUL DÖNÜŞÜ DEĞERLENDİRMELERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN



BAŞBAKAN’IN TÜRKİYE’YE DÖNMESİ BEKLENİYOR

Başbakan R.Tayyip Erdoğan’ın İran gezisini bitirip Türkiye’ye dönmesi bekleniyor. Başbakanın gezisine katılan birçok gözlemci, Erdoğan’ın yaptığı açıklamaya Türkiye’de daha açıklık getireceği ifade ediliyor.

Başbakan Erdoğan’ın yaptığı bu açıklamasında özellikle daha çok ülkenin siyesi gündemine ilişkin açıklamalar yaptığı UEFA ve şike konusundaki açıklamalarının ise çok kısa olduğu da belirtiliyor. Erdoğan’ın yaptığı bu kısa açıklamanın ülkenin gündemine bomba gibi düşmesinden sonra, daha geniş açıklamayı Türkiye’ye dönüşünde yapacağı bilgisi de gelmiyor.

Başbakanın bu açıklamayı yaparken;

Bir soru üzerine mi yaptığı. Yoksa kendiliğinden bu açıklamalara mı girdiği bilinmiyor.

Başbakanın konu ile ilgili açıklamasını gazeteci Fatih Altay’lı gündeme getirdi. Ardından aynı sohbette yer alan ve Trabzonsporluluğu ile bilinen Star Gazetesi’inden Mustafa Karaalioğlu ise sohbetin boyutunu daha değişik bir şekilde değerlendirdi.

Karaalioğlu’na göre Başbakan Fenerbahçe’nin affedilmesi ile ilgili bir süreç için düğmeye basmış değil.

TRABZONSPOR TARAFTARI AYAKLANDI, YÖNETİM AĞZINA KİLİT VURDU!

Bu arada, Başbakanın bu açıklamasının üzerine Trabzonspor taraftarları sosyal medyada adeta ayaklandı. Başbakanın açıklamasını kınayan yazılar bildiriler ve görüşler paylaşılırken, Trabzonspor yönetimi Başbakanın konu ile ilgili açıklamasına şu ana kadar bir yorum getirmedi. Trabzonspor yönetimi, Başbakanın Türkiye’ye dönüp daha geniş açıklama yapmasını bekleyecek sonra da görüşünü kamuoyuna açıklayacak….