AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin kurulması ve AK Parti MKYK ve MYK’nın 2. Olağanüstü Büyük Kongreyle yeniden oluşmasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 
Binali Yıldırım’ın Başbakanlığındaki 65. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetinin ülkemize, bölgemize ve Trabzon’a hayırlı olmasını temenni eden Başkan Revi, “Öncelikle Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun yeniden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olması, Trabzon’umuzun evladı Berat Albayrak’ın da yeniden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olması şehrimiz adına çok önemli ve memnuniyet vericidir. Aynı şekilde bölgemizdeki şehirlerden Bakanların çıkması 65. Hükümet de Karadeniz Bölgesinin ağırlığını göstermektedir.” dedi. 

KALKINMA HAMLELERİNE DEVAM 
Kutlu yürüyüşe daha dinamik bir şekilde devam edeceklerini ifade eden Başkan Revi, “Ülkemize çok büyük hizmetler yapmış olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanımız Binali Yıldırım’ın Başbakanımız ve Genel Başkanımız olması AK Parti hükümetlerinin ‘Kalkınma’ hamlelerine aynı şekilde devam edeceğinin bir işaretidir. Ülkemiz, bölgemiz ve şehrimiz adına 2002 yılından beri AK Parti hükümetleri laf değil icraat üretmekte ve bunun karşılığında milletimizin takdirini her defasında arttırarak almaktadır. Başbakanımız Binali Yıldırım ve değerli Bakanlar Kurulu Üyelerini kutluyor, çıkmış oldukları bu kutlu yürüyüşte başarılar diliyorum. Eski Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na da emeklerinden ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

BAYRAK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ 
Partisinin MYK ve MKYK’sındaki değişikliklere de değinen Başkan Revi, “2. Olağanüstü Büyük Kongremiz sonucunda bir bayrak değişimi gerçekleşti. Bu bayrak değişimiyle birlikte partimizin MYK’sında ve MKYK’sında yer alanları tek tek tebrik ediyor başarılar diliyorum. Şehrimizin Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu Hanımefendi’yi MKYK’da yer almasından ve Merkez Disiplin Kurulu Yedek Üyesi olan Milletvekilimiz Av. Salih Cora’yı da ayrıca tebrik ediyorum.” diye konuştu. 65. Hükümetten ve 2. Olağanüstü Büyük Kongre sonucundaki değişimlerden dolayı memnun olduklarını ifade eden Başkan Revi, “Hem yeni hükümetimizin hem de partimizin yeni yönetimindeki şehrimizin ve bölgemizin ağırlığı bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kutlu yürüyüşümüze aynı heyecan ve aynı kararlılıkla devam ediyoruz, Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.