Herkes bebek eğitimi konusunda en doğru kararların kendi tarafından verildiğini düşünse de, bilim maalesef bu tezi çürütüyor. Geleneklerimizden bize kalan çoğu eğitim metodunun aslında yanlışlarla dolu olduğunu söylesek ne düşünürdünüz?

Tuvalet eğitiminden başlayıp büyüyünceye kadar uzanan bu geniş serüvende doğru kararları vermek bebeğimizin gelişimi ve doğru bebek eğitimi adına büyük önem arz ediyor. Gelişen teknoloji sayesinde artık tüm doğru bilgiler internette ve emrimize amade. E o halde neden çocuklarımızı hala güvenilmez metotlara teslim bırakalım ki?

Sevgili Bebek bu konuda doğru ve bilimsel bilgiyi “annelerin dilinden” konuşarak anlatmayı görev bilen şahane bir web sitesi. Sağ beyin odaklı eğitim konusunda uzmanlaşan zengin kadrosuyla bebek eğitimindeki tüm doğru bilinen yanlışları listeleyen site eşsiz özelliklere de sahip.

Bebeğinizin doğum tarihine göre haftalık içerikleri görüntüleyebilir, hamilelik haftanıza özel tüyoları vakit kaybetmeden inceleyebilirsiniz. Sitenin yeni tasarımıyla birlikte aktif ettiği zeka kartlarına da mutlaka göz atılması, bebek eğitiminde sağ beyin gelişimi adına önemli…

Laf kesen çocukla baş mı edemiyorsunuz, çocuğunuz doğduktan sonra eşinizle romantizmi sürdürmenin yollarını mı arıyorsunuz? Bu ve bunun gibi soruların cevabı öncü bebek sitesi Sevgili Bebek’te sizleri bekliyor.