Bugüne kadar Miele teknik arıza bakım ve onarım servisi olarak tek bir şikayet almamamız en büyük onur ve gururumuz olmuştur.

İşimizde kalifiye kadromuz her daim sizlere daha iyi hizmet verebilmek için vardır. Teknik servisimizde cihazınız her markalı ve her modelli ürünlerin onarımları itinayla ve özenle yapılmaktadır. En önemlisi güvenilir, çalışkan, deneyimli, dürüst, eğitimli teknisyenlerimiz, ustalaşmış çalışanlarımız ile her gün müşteri sayımız adım adım yükseliyor. Beko marka cihazınızın sorunlarından bıktıysanız, cihazınızı atmak üzereyseniz kesinlikle beko servisi ile görüşmenizi öneririz. Cihazınıza gerekli bakım ve onarım işlemleri yapıldıktan sonra ilk günkü performansına kavuştuğunu siz de fark edeceksiniz.

Beykoz beko servisi olarak, bulaşık makinesi kullanıcıları için garantili bulaşık makinesi teknik servis hizmeti veriyoruz. Bulaşık makinesi tamiri alanında uzman kadromuz ve marka bağımsız bulaşık makinesi yedek parça imkanlarımızla 7/24 kesintisiz teknik servis hizmeti vermekteyiz.

Bulaşık makinem çalışmıyor;

Sigortası atmış olabilir. Bulaşık makinemde sesler geliyor; bazı bulaşık makinelerinin bulaşıkları yıkama esasında gürültülü olarak çalışması normaldir. Fakat; motor gürültüsü, bazen de yıkanan kaplardan biri, çatal, kaşık vs. sepetten düşebilir. Bu nedenle gürültü yapabilir. O yüzden bulaşıklarınızı düzgün bir şekilde yerleştirdiğinizden emin olun.

Bulaşık makinem suyunu neden boşaltmıyor?

Makinenizin filtresi tıkanmış olabilir. Filtreyi çıkarıp temizlemek gerekir. Hortum aşırı bükülmüş olabilir. Tahliye pompası tıkanmış olabilir. Bulaşık makinelerinin dikkatli bir şekilde kullanılması ve bakımlarının yapılması gerekmektedir. Beykoz beko servisimiz bulaşık makinenizin ve diğer tüm beyaz eşyalarınızın bakımlarını, kontrollerini ve tamirini yaparak sorunsuz bir cihazın performanslı bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

www.bekoservis.net Beyaz eşya bakım ve onarım hizmetleri.