Federasyonun İstinye'deki binası önünde bekleyen 3 Beşiktaş taraftarı, kulübün eski başkanı olan TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i protesto amaçlı açlık grevine başladıklarını söyledi. Bina önünde “Dün Bugün İse Kaçma Değil Beşiktaş Aşkıyla Yanma Günüdür” şeklinde pankart açan Beşiktaş taraftarı Murat İşcan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i Beşiktaş'ı zarara uğrattığı için protesto ettiğini söyledi. Geceyi bina önünde pankart ile birlikte geçirdiğini ifade eden Mutat İşcan, “Yıldırım Demirören’i Beşiktaş’a verdiği zararlardan dolayı burada protesto ediyorum, bunun için açlık grevine başladım. Beşiktaşımızı bu hale getiren Yıldırım Demirören’in hesap vermesi gerekiyor. Beşiktaş, bu yıl Avrupa dan 1 yıl men cezası aldı.

Bu kulübün sahibi taraftarlar olarak bizleriz. Bu şekilde bu durumu yaşamaya hakkımız yok. Yıldırım Demirören nasıl bu borçları yaptıysa, Beşiktaşlı olduğunu gösterip bu borçları ödemesini istiyorum“ dedi. Beşiktaş’ın sadece iyi gününde değil kötü gününde de yanında olduğunu söyleyen Siyah-beyazlı taraftar, sonuç alana kadar bu eylemini sürdüreceğini dile getirdi.


Eyleme katılan Beşiktaşlı taraftarlardan Anılcan Erdem ve Devran Gül de açlık grevine girdiklerini kaydederek Beşiktaş için gerekirse canlarını bile vereceklerini belirttiler.


Öte yandan federasyon binası önüne demir bariyerler koyan polis ekipleri, muhtemel bir taşkınlığa karşı güvenlik önlemi aldı.