Fox TV ekranlarında Fatih Portakal'ın sunumuyla ekrana gelen "Türkiye'nin Trendleri" programına konuk olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN'A GÜVENİYORUM"

CHP'nin kalesi İzmir'de 30 Mart yerel seçimlerinde Aziz Kocaoğlu ile yarışacak Yıldırım, son yapılan araştırmalara göre, Kocaoğlu'nun kendisinden 2 ya da 3 puan önde olduğunu belirtti. Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Yıldırım "11 Yılımın her saniyesinin hesabını veririm. Başbakan Erdoğan'a da kefil olurum. Ben Başbakan'la 70'li yılların sonundan beri beraberim. Belediyede ve hükümette de kendisiyle beraber çalıştım" dedi.

"BİLAL ERDOĞAN'LA İŞİM OLMADI"

Yıldırım'ın bu sözlerinin ardından araya giren Fatih Portakal "Peki Bilal Erdoğan'a güveniyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti. Bu soru karşısında kısa süreli duraksayan Yıldırım, Poratakal'ın sorusuna "Bilal Erdoğan'la bir işim gücüm olmadı ki... Ne diye şey yapayım. Bilal Erdoğan'la bir ilişkim olmadı, bir arkadaşlığım olmadı, bir araya geldiğim olmadı. Yani bir birimizi tanıyoruz ama Bilal Erdoğan'la nasıl bir ilişki kuracağız anlamadım" şeklinde yanıt verdi.