Bioenerji Nasıl Yapılır?

Bioenerji Uzmanı bu enerjiyi avuçlarındaki enerji merkezlerinden kişinin vücuduna dokunmadan aktarır. Bioenerji‘yi en çok etkileyen şey psikolojik durumumuzdur, eğer stresliysek, kafamızda sürekli düşüncelerle boğuşuyorsak bu durum bizim yaşam kalitemizi etkiler ve doğal olarak enerjimizi düşürür. Zihnimizden geçen düşüncelerin, yaşadığımız duyguların olumlu olması, Biyoenerji’nin yakıtıdır. Eğer çok fazla olumsuz düşünceler içerisindeysek yaşam gücümüz düşecektir, bedenimiz sinyal vererek hastalıkları oluşturacaktır ve bizim tekrar dengeye girmemizi isteyecektir.

Bioenerji Uzmanı, yaşam enerjisini dengeleyen, bilinçaltındaki olumsuz kayıtları temizleyen, çakraları dengeye alan kişidir. Bioenerji Uzmanı şifayı aktardığı kişilerdeki olumsuz kayıtları temizler, bastırılmış duyguların boşaltılmasını sağlar, yaşam enerjisini tıkayan blokajları tespit edilip ortadan kaldırılır. Bioenerji, hasta bir insana aktarılırsa iyileşmesi hızlanır.

Hangi hastalıklarda Bioenerji etkilidir?

Fiziksel ve Zihinsel hastalıkları sıralayacak olursak Biyoenerji; Migren, panik atak, fıtık, ağrılar, kireçlenme, baş dönmesi, gastro sistem hastalıkları, bağışıklık sistemi bozukluğu, şizofreni, miyom, guatr gibi pek çok hastalığa şifa olmaktadır. Uzaktan da bioenerji seansı alabilmeniz mümkündür, bunun için hemen Hasan Ertekin'in web sayfasını ziyaret edip ayrıntılı bilgi alabilirsiniz http://www.hasanertekin.com