Kanal 7 Ekranlarında Yayınlanan Bir Garip Aşk 76. bölüm Fragmanı Yayınlandı. 22 Şubat Tarihinde yayınlanacak Bir Garip Aşk 76. Bölüm tanıtım ve tüyoları. Bir Garip Aşk Yeni bölümde neler olacak. Bir Garip Aşk 76 Bölüm özel Tanıtım fragmanı yayınlandı. 22 Şubat yayınlanacak Bir Garip Aşk Tanıtım Fragmanı.

Kanal 7’nin sevilen dizisi Bir Garip Aşk heyecan ve gerilim yüklü bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Bir Garip Aşk 76. son bölümünde neler oldu? Arnav ortaya çıkacak mı? Yoksa Shyam’ın planı işe mi yarıyor? Khuski’yi bekleyen sürpriz nedir? İşte Bir Garip Aşk son bölümüne dair merak edilen detaylar haberimizde…

Kanal 7 Sevilen dizisi Bir Garip Aşk 76. Bölümde hint dizisi Khuski artık Arnav yakalamak için çok az bir zamanı vardır. Syham karşı temkinli olması için son uyarılarda bulunan Manorama Khuski ve Nanda oyun oynadıkları anlayor. Hepsi ve Daha fazlaıs Bir Garip Aşk 76. Bölüm Tanıtım Fragmanı Kanal 7 Ekranlarında olacak.

Bir Garip Aşk 76. Bölüm Fragmanı - İzle


Ekranların ilgiyle takip edilen yapımı Bir Garip Aşk yepyeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen dizi Hindistan yapımıdır. İmkansız bir aşkın konu alındığı dizide birbirinden ilginç olaylar yaşanmaktadır. Birbirlerine tamamen zıt karakterlere sahip olan Khuski ve Arnav için hiçbir şey kolay olmamıştır.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ta bugün Shyam, Khushi ve Nanda Kishore’nin suçlamaları karşısında kendisini savunmaya geçer. Arnav’ın kaçırılması ile ilgisinin olmadığını söyleyen Shyam, Khushi’yi suçlar. Anjali, Manaroma ve diğerlerinin uyarısına kulak asmaz ve Shyam’ın suçsuzluğunu savunur.
76. Bölüm
Shyam, Khushi’nin Arnav’ın kaçırılmasının arkasında kendisinin olduğuna dair suçlamalarını reddeder ve ona bu iddiaları ispatlayacak delilleri olup olmadığını sorar. Anjali, Shyam’ın suçlu olduğuna inanmamaktaki ısrarcı tutumunu devam ettirir. Nanda Kishore, Shyam’a karşı Khushi’yi destekler ve evdekilerle Shyam ile ilgili şüphelerini paylaşır. Shyam ise altta kalmak istemez ve Khushi’nin kendisini baştan çıkarmaya çalıştığını, başaramayınca da Arnav’ın kaçırılması ile ilgili iftiralar atarak itibarını zedelemeye çalıştığını söyler. Olup bitenlere anlam veremeyen Anjali hala Shyam’ın tarafındadır.

Bir Garip Aşk 76. Bölüm Tüyoları!



Aşkın gücü karşısına dayanamayan çiftimiz duygularını kabullenmeyi başarır. Lakin, karakterlerindeki farklılıklar ve hayat şekillerinin uyumsuz olması sorun yaşamalarına neden olur. İlk bölümünden itibaren seyircinin büyük ilgi gösterdiği Bir Garip Aşk da tutkulu bir hikaye ve başarılı oyuncuları izleme şansı yakalıyoruz. Son olarak Arnav herkesten gizlenmeye karar vermişti. Bu noktada en büyük yardımcısı Shyam oldu. Lakin, evdekilerin durumdan şüphelenmesi karşısında yeni planlar yapmak zorunda kalıyorlar.

Shyam sanki Arnav göndermişçesine pahalı hediyeler ortaya çıkardı. Zira, Arnav’ın yurt dışında olduğunu söylemişti. Öte yandan Shyam’ın hesaba katmadığı bazı gelişmeler yaşanmaktadır. Shyam’ın odasına gizli kamera yerleştiren Nanda Kishore sırrı açığa çıkaracaktır. Manaroma ise Nanda’yı ikna etmeye çalışacaktır. Yaşananlardan habersiz olsa dahi hediyeleri görünce Arnav’ın İskoçya’da olduğuna inanmıştır. Shyam’ın evden çıktığı bir anda odasına giren ikili bilgisayarını karıştırmaya başlayacaktır.

Şifre olarak Khuski’nin adını kullanan Shyam kafaları karıştırır. Nihayet Shyam’ın hain planları ve çevirdiği oyunlar netlik kazanmaya başlamıştır. Khuski yüzleşmek için eve dönmesini beklemeye koyulur. Shyam ve Khuski arasındaki uçurum kapanmayacak kadar açılmıştır!