O muhteşem esintisi ve görüntüsü ile her göreni kendisine hayran bırakmaktadır. En huzur verici ve dinlendirici yerdir İstanbul Boğazı. Bir Pazar günü sabah erkenden boğaza açılmak ve sevdikleriniz ile huzurlu bir sabah ya da gün boyu geçirmek elbette zaman zaman sizlerin de aklına gelen bir durumdur. Muhteşem İstanbul boğazına karşı bir fincan kahveyi yudumlamak ve sevdiklerinizle muhteşem esinti ve deniz havası eşliğinde rahat ve stresten uzak bir gün geçirmek sizleri daha da dinçleştirecektir. Böyle bir günü gerçekleştirmek için sadece kafanızda bir zaman belirlemeniz yeterli olacaktır. Geri kalan her şeyi www.bogazturu.com’a bırakın. Boğaz turu firmaları içinde en kaliteli hizmeti en ekonomik fiyatlara sunduklarını gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.

WebTeknesi, bünyesinde barındırmış olduğu lüks deniz araçlarını sizlerin hizmetine sunarak hayalinizdeki muhteşem günü yaşamak için sizlerin yanında olmaktadır. En uygun ücrete en kaliteli ve en lüks hizmeti sunmakta olan firma, sektöründe en iyisi olduğunu tercih ettiğiniz ilk günden sizlere hissettirecektir. Son model ve lüks olan yat ve tekneleri uygun fiyatlara bir, iki saat ya da bir günlük, kısacası istediğiniz her zaman dilimi kadar kiralama imkanını sizlere sunan firma ile sevdiklerinizle güzel bir gün yaşamak çok kolay. Görkemli İstanbul Boğazında Karadeniz ve Marmara Denizinin birlikte sağlamış oldukları o muhteşem atmosfer ve bogazturu.com farkı ile sunulmuş olan lüks yatlar, sizleri farklı boyutlara, kalabalık şehir stresinden uzaklara götürecektir. WebTeknesi internet sitesinde barındırmakta olduğu yat ve tekne listelerinden en uygun olan modeli seçmenizde sizlere yardımcı olmaktadır. Siz sadece firmanın sitesini ziyaret edip, arkanıza yaslanarak geçireceğiniz muhteşem günde hangi yat ya da teknenin sizlerle olmasına karar vereceksiniz.

Yat ya da tekne kiralama işleminden de ayrı olarak düğün, mezuniyet, doğum günü, yüzme turu ve evlenme teklifi gibi daha birçok alanda organizasyon yapmak üzere deniz aracı hizmetinize sunmak ve organizasyonunu da yapmak üzere sizlere hizmet vermekte olan bu firma ile muhteşem bir hizmetin ayrıcalığını yaşayacaksınız. Sizler sadece karar verin ve gerisini WebTeknesi farkı ile İstanbul Boğazında unutulmaz bir biçimde yaşayın! Boğaz turu kaç lira sorusunun cevabı için firmanın sitesindeki fiyatlar isimli sayfaya giriş yapmanız yeterli olacaktır. Bu sayfada tekne ve yatların net fiyatlarını bulacaksınız.