Star Tv ekranlarında ilk bölümü ile başlayacak olan Börü dizisinin ne zaman yayınlanacağı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi olan Börü'nün oyuncu kadrosunda Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi isimler yer alıyor. Börü dizisinin ne zaman başlayacağını merak eden izleyiciler internet üzerinden "Börü ilk bölüm ne zaman?" aramasını yapıyor. Peki Börü dizisi ilk bölümü ile ne zaman başlayacak? Börü kelimesinin anlamı ne? İşte Börü dizisi hakkında tüm detaylar ve ilk bölüm fragmanı...

BÖRÜ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. BÖRÜ, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor. Onlar son kale.

BÖRÜ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Toplam 6 bölümden oluşan ve ilk 60 dakikalık dizi olma özelliğini üstlenen Börü dizisi, askeri filmlerdeki gibi gerçek ekipmanlar, gerçek mekanlarla uyarlandı. Özellikle çatışma sahnelerinde ki görsel efektlerle dikkat çekecek.

Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin maceralarını izleyicisine aktaracak olan Börü dizisi 28 Şubat Çarşamba (yarın) günü saat 20:00'de Star Tv'de ekranlarda olacak.

BÖRÜ İLK BÖLÜM FRAGMANI