Hatay'da yaşadıklarını ve eşi öldükten sonra Mersin'e annesinin evine döndüğünü belirten Dilek B., annesi ve kardeşleriyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle kendine ayrı bir ev kiraladı. Ancak buraya gelen kardeşlerinin sürekli olay çıkartması nedeniyle evden atıldığını öne süren Dilek B., kızı ile birlikte sokakta yaşadığını söyledi.

ANNEM BİZİ İSTEMEDİ

Dilek B., "Annem bizi istemediği için dışarı attı. İş buldum biraz para kazandım. Daha sonra da ev tuttuk. Ev tuttuktan sonra da bu kez kardeşlerim, benimle uğraşmaya başladı. Sürekli kavga gürültü çıkınca, evden atıldık. Kardeşlerim, hayatımla oynadı. Evden çıkınca da sokakta yaşamaya başladık. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bana bir iş verilirse ev kiralar, kızımla yaşamımıza devam edebiliriz" dedi.

PARKTA ÜŞÜYORUZ

Tek isteğinin kızıyla birlikte sıcak bir yuva olduğunu anlatan Dilek B., "Bir yerde iş bulana kadar, beni çocuğumdan ayırmadan birileri bize sahip çıksın. Başımızı rahatça sokabileceğim bir evimiz olsun istiyorum. Sonra bir yerde iş bulup çalışmaya başlasam. Evimin parasını sonra ödemeye başlarım. Parkta sabaha kadar üşüyoruz. Vicdanı olan sesimizi duyan birileri bize yardım etsin. Geceleri başımıza bir şey gelmesinden çok korkuyoruz. Sabaha kadar korkudan uyuyamıyorum" diye onuştu.