İZMİR'in Konak İlçesi'ndeki bir karakolda görevli komiserin, aynı yerde görev yapan 5 polis memuru tarafından dövüldüğü iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis memurları ve komiserin görev yerleri değiştirildi.

KÜFRETTİ İDDİASI
Soruşturmaya konu olayın, bu hafta başında meydana geldiği öğrenildi. İddiaya göre karakolda görevli komiser, aynı bölgedeki bir karakolun önünden, ekip arabasıyla alınmasını istedi. Kendisini almaya gelen olmaması üzerine de, telefonla karakoldaki polisleri arayıp, iddiaya göre küfretti. Buna kızan polisler, karakola gelen komiseri dövdü.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ
Güvenlik kamerasının da kaydettiği öne sürülen dayak olayının ardından, komiser, polis memurları hakkında şikayetçi oldu. Memur suçlarına bakan savcı, komiser ile 5 polis memurunun ifadelerini aldı. Polis memurlarının ifadelerinde, komiserin kendilerine sürekli aşağılayıcı sözler söylediğini ileri sürdükleri öğrenildi. Emniyet yetkilileri de soruşturma başlatıp, komiseri Çevvik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne, polis memurlarını ise başka karakollara gönderdi.