Smart Trike Bisiklet bebek bisiklet modelleri içerisinde kalite ve özellikleri ile tüm dünyada anne ve babalarının 1.tercihidir.

Bisiklet kullanımı yaş-cinsiyet ve yetenek gözetmeksizin tüm sporu seven ve destekleyen insanlar için önemli bir araçtır. Ancak günümüzde bu kadar eğlenceli bir aracı sokaklarda olması gerektiği kadar göremiyoruz. Bunun nedenlerinin başında güvenlik yetersizliği, trafik sorunları ve çevremizde bisiklet yolu eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Bursa’da hem yetişkinler için hem de çocuk bisikletleri konusunda en fazla modeli Canda Bisiklet mağazasında bulabilirsiniz. Bursa bisiklet mağazaları içerisinde ve hatta Türkiye’de en fazla bisiklet modelini bir arada görerek binip, kullanıp deneyebileceğiniz Canda Bisiklet yeni modelleri ile tüm bisiklet severleri bekliyor.

Tüm bu etkenlere rağmen bisiklet kullanımı henüz bebek yaşta başlamaktadır. Ancak burada en önemli konu çocuğunuzun ilk bisikletinin nasıl olası gerektiğidir. Yanlış bir bisiklet tercihi çocuğunuzun bisiklet kullanımı konusunda tüm sempatisini kaybetmesine sebep olabilir. Bu sebeple çocuğunuza ilk bisikletini alırken dikkat etmeniz gereken önemli unsurlar var. İlk yapmanız gereken çocuğun boyuna uygun bisiklet almak. İleri yaşlarında da kullanabilir düşüncesi ile yanlış boyda alınan bisikletler çocuğunuzun kas ve kemik gelişimini olumsuz etkileyebilir. Diğer bir konu bisikleti çocuğunuzun beğenerek almasını sağlamaktır. Kendi beğenmediği bisikleti almanız çocuğun ilk tecrübesinde olumsuz düşüncelere kapılmasına sebep olabilir, eğer çocuğunuz 1-2 yaş aralığında küçük bir bebek ise, onun için mutlaka 3-4 tekerlekli olmalı veya arkadan aileler tarafından ittirmeli bisiklet tercih edilmelidir.

Smart Trike Bisiklet bebek bisiklet modelleri içerisinde kalite ve özellikleri ile tüm dünyada anne ve babalarının 1.tercihidir. Smart Trike Dream bisiklet modeli ise Smart Trike bebek bisikletlerinin en çok satılan modeli olup, hem bebek arabası hem bebek bisikleti ve ileride 3 tekerlekli bisiklete dönüşerek uzun yıllar çocuğunuza kullandırabilirsiniz. Bu tarz bisikletler hem anne- babalar için büyük kolaylık hem de bebeğinizi için eğlenceli bir yolculuğa dönüşebilir. Bu yaş grubu için katlanabilir bisikletler de çok kullanışlı olabilir. İstediğiniz mekânlara kolaylıkla taşıyabileceğiniz katlanabilir bisikletler bebekli ailelerin en çok tercih ettiği türdür.

Çocuk bisikletlerinde en önemli özellik fren sisteminin çok iyi olmasıdır. Eğer fren sistemi iyi değilse çocuğunuzu asla o bisiklete bindirmeyiniz. Ayrıca çocuk bisikletinde hafif bisikletler tercih ediniz. Genelde çocuklara büyük gövdeli bisikletler almaktan kaçınınız. Çünkü çocuklar bu tip bisikletlere kullanırken hâkim olamazlar.