Tam olarak 1 yaşında olan cesurgezgin.com bu kadar kısa bir sürede biz okuyucuların gönlünü kazanmış olacak ki oldukça iyi bir takipçi kazanmış durumdalar.

Cesur gezginler blog sayfalarında nerede ve nasıl gidilir?, gezilecek yerler, gezi rehberi ve fotoğraf çekimleri kategorileriyle birlikte oldukça iyi içeriklere sahipler.  

Cesur gezginler yurt içi gezi yazıları olarak, Türkiye’de gezilecek yerleri sizlerle paylaşıp burası nerede ve nasıl gidilir sorusunu ayrıntılı bir şekilde cevaplayarak sizlere oldukça kapsamlı bir kategori hazırlamışlardır. Türk halkının yaz planları için düşündükleri tatil mekanlarını ve daha önce gitmedikleri bir şehire gitme arzularını arttıran bir çok içeriğe sahiptir. Yaz için yapılacaklar listesi hazırlayan varsa cesurgezgin.com adresinde Türkiye etiketi altında bulunan şehirlere göz atabilirler.   Genç çiftimiz bloglarında vizeli Avrupa ülkeleri de dahil bir çok vizesiz gidebileceğiniz yurt dışı ülke ve şehirlerinide gezmiş ve tecrübe etmişlerdir. Şu anda Avrupa ülkesi olan Bulgaristan’da yaşıyor olmalı yurtışı gezileri için onlara biraz daha kolaylık sağlamaktadır. Bir çoğumuzun da merak ettiği ülke ve şehirlerin gezilecek yerlerini ayrıntılı bir şekilde bloglarında paylaşıp okuyucularına değerli bilgiler vermek için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyorlar. Seyahatlerinde dikkat ettikleri şeyleri ve pratik gezi ipuçlarını sizlerle paylaşıp okuyucularının da seyahatlerinde izlemesi gereken yolları bildirmiş oluyorlar.   Sitelerine ekledikleri gezi bülteni kategorisi bir çok güncel seyahat ve vize haberlerini içererek en doğru şekilde yola çıkmanız veya yola çıkmadan önce yapmanız gerekenler konusunda sizleri bilgilendiriyor. İçeriklerinde bulunan öğrencilerden, yetişkinlere yurtdışında çalışma fırsatı arayanlardan, Karadağ vatandaşlığı nasıl alınır’a kadar bir çok bilgi vardır.   Ayrıca yurtdışı fotoğraf çekimleri hakkında merak ettiğiniz her türlü konuda sizlere yardımcı olacak cesurgezgin.com ailesi özel anlarınızı ölümsüzleştirecek harika fotoğraflar çekmeniz için de sizlere farklı bir kategoride destek oluyorlar.   Cesur gezginlere destek vermek veya reklam vermek amaçlı ulaşım sağlamak isterseniz www.cesurgezgin.com adresindeki iletişim adreslerinden kendilerine ulaşabilirsiniz.   Bizde bu genç kardeşlerimize bol şans ve başarı diliyoruz.