61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi Aralık ayı toplantıları ilk bileşimi Ortahisar Belediyesi Toplantı Salonunda yapıldı.  Meclisin başkanlığını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç yaparken ilk olarak geçen ayın faaliyetleri ile bilgiler verdi. 
Toplantıda söz alan CHP'li Melcis Üyesi Cüneyt Zorlu, Tünel Akvaryum Projesignde ihaleyi alan Okyanus Firmasının, Belediyenin şirketlerinden ORBEL ile arasında ki ortaklığı sordu. Zorlu, "Akvaryum konusu.. Sizde bana sözleşmesini verdirmiştiniz. Teşekkür ediyorum hassasiyetinize. Benim burada vurgulamak istediğm, ORBEL'in iş ortaklığının hangi aşamada olduğu. O sözleşmede bu yok. Belediyenin iştiraki olan bir kurumun, ortaklıkta nasıl yapı var?" dedi. 
Başkan Ahmet Metin Genç ise, Zorlu'nun Tünel Akvaryum'u her meclis toplantısında gündeme getirdiğini ifade ederek isterse kendisinin konuyla ilgili tüm merak ettiklerini Belediye Başkan Yardımcsıından alabileceğini söyledi. 
Genç, "Bunda gizli kapaklı bir şeyimiz yok. Akvaryum'u söz verdim şehrimize kazandıracağız. ORBEL belediyenin kuruluşudur. Orbel ile Okyanus Akvaryum konsersiyum ile aldılar!" dedi.