Bir çok şey ömrünü doldurunca, kullanımı bitirilip atılmaktadır. Kalan bölüm ise elden geçirilerek daha güzel ve düzenli bir şekilde kullanılmaya devam etmektedir. Nesneler canlı ve cansız olmak üzere ikiye ayrılır. Cansız nesneler gibi canlı nesnelerin de bir ömrü kullanım aralığı bulunmaktadır. Sevdiğiniz gömleğin düğmesi kırıldığı zaman onu tekrar dikip kullanabilirsiniz fakat herhangi bir yerinden yırtıldığında tekrar kullanılmaz hale gelmektedir. Gömleğinizde olduğu gibi cildiniz de bakıma ihtiyaç duymaktadır. Soğuk kuruluk gibi bir çok nedenden cildinizin bakıma ihtiyacı olabilir. Cilt bakımı düşünüldüğünde akla gelen ilk isim cilt beyazlatıcı kremdir. Bu krem cildinizin ihtiyacı olan mineraller yardımıyla cildinizi beslemekte ve daha beyaz bir görüntü sağlamaktadır. Cildinizin ihtiyaç duyduğu kremleri iki gruba ayırmak istersek bunlar kusur kapatıcı krem ve besleyici krem olmak üzere iki gruba ayrılabilir.

Xmarks gümüş jel çatlak ve selülit kremi
Selülit kremi olarak bilinen  xmarks krem son zamanlarda kadınların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Yaz aylarının yaklaşması ile beraber  xmarks krem  daha fazla ilgi duymaktadırlar.  Xmarks krem ile çatlak olan bölgelerde kullanabilirsiniz.
 
Kusur Yok  Edici Kremler
Ayırdığımız grup isminden de anlaşılabileceği gibi bu kremler cildinizde var olan doğuştan ve ya sonradan oluşan leke çil sivilce gibi istenmeyen görüntü kirliliklerini ortadan kaldırmak amaçlı üretilmiş olup milyonlarca insan tarafından kullanılmaktadır. Çil olarak bilinen yüzdeki küçük benekli lekelerden kurtulmanın yollarından birisi çil kremidir. Bu krem yüzünüzdeki ve cildinizdeki çilleri ortadan kaldırmak için üretilmiş ürünlerden birisidir. Çil gibi var olması istenmeyen kusurlardan birisi de sivilcelerdir. Sivilce ve çilleri kapatmak ve yok etmek için aynı zamanda dr masuku siyah maske alternatif ve etkili bir seçenektir. Dr masuku ile maske yapıp ciltteki siyah noktalardan kurtulabilirsiniz.

Besleyici Kremler
Unutmamak gerekir ki cildiniz de sizin gibi canlı hücrelerden oluşmaktadır ve yaşamını devam ettirmek için çeşitli mineraller ve güneş ışığına ihtiyaç duymaktadır . Daha verimli bir bakım  için cilt beyazlatıcı kremi kullanabilirsiniz.