Bu kadar olumsuzluk içinde bir şirketin çıkıp " enflasyonla mücadelede ben de varım " demesi, özellikle bir pırlanta satıcısının, hiç de azımsanmayacak derecede şaşırttı bizi. Cüz-i karları bir yana, el emeği olan işlerinde, yüksek ihtimal emeklerinden kesip bizlere hizmet veren bir firmayı yok sayamazdık. Gelin Craft Pırlanta'yı birlikte tanıyalım.

Craft, alanında lider firmalardan biridir. Online satış mağazasında yarattığı değer, kullanıcalara ek indirimler ile birçok kadının gönlünde taht kurabilmemize vesile olmuştur. Eşimiz, dostumuz, arkadaşımız, annemiz ya da herhangi değer verdiğimiz kadına 5 taş pırlanta dahi alabilmemizi sağlamış bir web sitesi.

Evlendiğim zamanı aklımın ucuna getiriyorum da, en zor kısım hem pırlanta için para biriktirmekti, hem de onu alırken yaşadığım stresti. Stres yaşıyorsunuz çünkü çok fazla pırlanta modeli var, bu modeller arasında seçim yapmak bir erkek için çok zor. Eş adayınızdan yardım da alamıyorsunuz çünkü özel bir gün olsun, evlilik teklifi gizlilik içerisinde ilerlesin isterken bunu açık etmek hoş olmayacaktır. Hal böyle olunca en iyi seçimi yapmak için zaman zaman yanımızdaki kadınlardan ( annemiz, yakın arkadaşımız ya da eş adayımızın yakın arkadaşları ) yardım aldığımız oluyor. Ben de böyle yapmıştım ve romantik bir evlilik teklifi için en zor aşamayı geçmiştim. Bu tip durumlarda aldığınız ürünü verme şekliniz de oldukça önemlidir.

Tek taş pırlanta yüzük fiyatları düşünüldüğünde, buna değer bir teklif için en önemli detay sunuştu. Ben bunu şu şekilde yaptım. Güllerden bir demet yaptırdım, demedin içine bir adet sahte gül koydum ve bu sahte gül açıldığında içinden yüzük çıkıyordu. Teklifimi yaptığımda eşim hala teklife bağlı yüzüğü beklerken çiçeklere dikkat etmesini söyledim. Ve ondan sonra olanlar oldu. Göz yaşları sel olurken ben de eşimin kalbini kazanmış olmanın gururuyla hayatıma devam ettim. Sonuç : evliyiz.