Katıldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasıyla gündeme damga vuran Ümmü Gülsüm, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Yarışmanın yayınlandığı günden itibaren herkesten tebrik mesajları alan Ümmü Gülsün sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programına katılan konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç ile görüntülü görüştü. Genç'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularını önündeki kağıda yazarak cevapladığı görülürken, Erdoğan da Genç'e başarı dileğinde bulundu.

Genç'i ve kardeşlerini izlediğini dile getiren Erdoğan, "Arkadaşlar bana sürpriz yaptı. Ben Ümmü Gülsüm'le görüntülü olarak tanışma fırsatını bulduğum için çok mutluyum. Annene, babana ve bütün ailene benden selamlar." ifadelerini kullandı.

Erdoğan ve Genç, görüntülü sohbetlerinde, Borçka'nın halk arasında "Macahel" olarak bilinen Camili yöresindeki bal ile ilgili de konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ayrıca, Genç'i ve ailesini, fırsat bulduklarında Ankara'da ağırlamak istediğini kaydetti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞTI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışma programına katılan konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç ile görüşmesine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan, iletisinde görüşmeye ilişkin videoya da yer verirken, "Güler yüzü, pozitif enerjisi ve bilgisiyle tüm Türkiye'nin gönlüne giren Ümmü Gülsüm kardeşimiz ile görüntülü görüşme gerçekleştirdim. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

TEBRİK MESAJLARI YAĞIYOR 

4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç, ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı. Kendisi için programın formatını değiştiren Genç, soruları elindeki tahtaya yazarak cevapladı. Başarısıyla ülkenin gündemine oturan Ümmü Gülsüm Genç'e tebrik yağıyor.

Ümmü Gülsüm Kim Milyoner Olmak İster'de önemli bir farkındalığa imza attı. Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam yarışan Ümmü Gülsüm Genç, sosyal medyanın gündemine oturdu. Küçük yaşlarda geçirdiği rahatsızlık nedeniyle konuşma engeli yaşayan Ümmü Gülsüm, yarışmaya elinde kalem ve beyaz tahta ile çıktı.

Sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun yönelttiği sorulara şıkların yer aldığı kağıtlarla yanıt veren Ümmü Gülsüm, 125 bin liralık ödül ile yarışmadan ayrıldı.

BİR İLKE İMZA ATTI 

Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olan Ümmü Gülsüm , yarışmada bir ilke imza attı.

Ümmü Gülsüm, yarışma sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun sorularını kendisine özel hazırlanan yazı tahtasından soruları cevapladı.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAĞDI

-Ve Bu Akşam Bir Kadının Gülüşüne Hayran Kaldı bu Ülke... Gülsüm.

- Şu anda ekranda muazzam bir medeni cesaret örneği var. Helal olsun, inşallah sonuna kadar gidersin

"Ülkece şu samimiyete düştük vallahi yaa. Ne kadar içten bir ablasın sen Ümmü Gülsüm"

"Bazen pes etmemek bazen de yetinmek gerekir. İki dersi de verdi bu akşam Ümmü Gülsüm. Yolu açık olsun :)"

"İlk defa bu programı baştan sona heyacanla zevkle izledim engelleri aşan ümmügülsüm gülüşünle bütün ülkeyi kendine hayran ettin Kim milyonerolmakister le gülüşünle tüm ülkeye umut oldun"

"Bazen yetinmek gerekir" diyerek, insanlarının asırlardır birbirleriyle ötekileştirildiği para ve kazanma hırsını, konuşmadan 3 kelimeyle anlattı #ÜmmüGülsüm. O insanların yıllarca konuşarak yapamadığı gönül köprüsünü 3 kelimeyle kurdu. İnsanlığımızdan utanalım!"