Tv8’de Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın konuğu MHP Trabzon Milletvekili Adayı Koray Aydın oldu ve MHP’deki kaset skandallarına yönelik açıklamalarda bulundu.

“Başbakan’ın Fenerbahçe açılımı yapması hakemleri etkiledi!”

“Fenerbahçe ile puan puana gidiyoruz. Çıkıp ta hakem müessesini etkileyecek söz söylemenin ne gereği var. Bir Başbakan böyle derse hakemler etkilenmez mi? Sayın Başbakan’nın Fenerbahçe açılımı yapması, durup dururken ağırlığını hissettirmesi hakemleri etkiledi. Aziz Yıldırım beyde bu işleri bilir Trabzon şampiyonluğunun elinden alındığını düşünüyor.”

Tv8’de Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın konuğu MHP Trabzon Milletvekili Adayı Koray Aydın oldu ve MHP’deki kaset skandallarına yönelik açıklamalarda bulundu.

“Bu kasetlerin sorumluluğu AKP’nindir!”

“Yeni bir Türkiye kuruyorsunuz, Türk milletini tasfiye ediyorsunuz. Bu ülkenin milliyetçilerinin kümelendiği bir siyasi partiyi yok edecek hareketler yapmak gerekmez mi? AKP bunu yapıyor. Bu kadar kaset devletin desteği olmadan olur mu? Bu kasetlerin sorumluluğu AKP’nindir. Söyleyecek sözü kalmadı, belden aşağı söylemlerle oyalıyor herkesi. Devlet Bahçeli partisine sahip çıkıyor. Gereğini yapıyor. Biz kimseyi müdafaa etmiyoruz. Bu işle ilgili yanlışın cezasını MHP veriyor. AKP ve bağımsız milletvekilleri ile yeni anayasa için bir çoğunluk yakalamaya çalışıyorlar. Bu yüzden MHP bunları yaşıyor. Böyle bir organizasyonda çetenin sahibi kim? Bu AKP’ye yapılsaydı Erdoğan ne yapardı? Devletin gücünü kullanıp bulmaları lazım çete üyelerini. Hayati Yazıcı olayında nasıl bulundu maili atan kişi.”

“ Amerika AKP’yi de çöpe atacak!”

Büyük Ortadoğu Projesi ile Tükiye’nin ABD’nin güdümünde olduğunu düşünen Aydın şu sözleri kaydetti:

“Yanı başımızda Ortadoğu İslam dünyası şekilleniyor. Bunun adı Büyük Ortadoğu Projesi. Sayın Başbakanımızda eşbaşkan. Bu rol hoşuna gitti. ABD gün gelince rolünü alacak elinden. 32 yıldır Mısır’ın başkanı, ABD güdümünde olan kişi yargılanıyor. İslam dünyasını ABD dizayn ediyor. Müslüman görünümlü bir İsrail oluşturdu ABD. ABD gözetiminde devletçikler meydana geldi. Irak’ta 3 tane devletçik kurdu. Yeni İsrail’i Türkiye’ye emanet ediyor. Yeni Osmanlı ol diye rol veriyorum diyor; ama AKP’nin kullanım tarihi geçince ABD yetkileri elinden alacak. ABD’nin bastırması ile 2009’da Kürt açılımı yaptı. Başbakan’ın içini dolduramadığı açılımı DTP doldurdu.”

“ AKP BDP ile yeni anayasa yapacak, bu bir ABD projesidir!”
 
“Yeni anayasa ilk 3 maddenin değiştirilmesi demek. Türk kavramının atılması demek. Öcalan, 15 Haziran’a kadar kendisi ile anlaşılmazsa ülkeyi başınıza yıkarım dedi. Kime dedi bunu? Başbakan’a dedi. Söz sahibini buldu; ama Başbakan konuşmadı. Bülent Arınç; 2 dili, 2 bayrağı hatta Ankara’nın başkent olmasını tartışırız dedi. Öcalan’a cevap verdi. BDP’den Selahattin Demirtaş da Türkiye tek bir başbakan tarafından yönetilemeyecek bir ülke dedi. Bir kısmını siz bir kısmını biz yöneteceğiz dedi. Son 15 günde bu açıklamalar yapıldı. Vatandaş doğru karar versin diye anlatıyorum, hatırlatıyorum bunları. Gazeteye açıklama yapmalılar, Türk kavramı anayasadan çıkarılamaz demeliler”

“ AKP derin Ergenekon’u kurdu!”

“AKP derin Ergenekon’unu kurdu. Bizi dilsiz, sağır zannetmesinler. Rakiplerine karşı, organize suç örgütü gibi çalışan, her türlü yolu mübah sayan bir anlayış söz konusu. Büyük Ortadoğu Projesi’nin Türkiye ayağını sürdürmek için ABD’nin ipine tutunan Başbakan’ın o ipi bırakmasını istiyorum.”

“ AKP şok yaşayacak, iktidar olamayacak!”

“Bu seçimde AKP çok büyük bir şok yaşayacak, iktidar olamayacak. İnsanlara karşı yaptığı zulmün hesabını verecek. Bu iktidar Öcalan ile koyun koyuna. Başbakan için Öcalan ile görüşüyor diyen Bahçeli’ye ‘Şerefsizdir’ diyen Başbakan, görüştüğünü açıkladı bu devletin başı benim dedi. Şimdi bu şerefsiz sözü havada kaldı. Yeni anayasada Türk kelimesini anayasadan çıkarmayacağız deyin, bu çok mu zor? Öcalan’dan mı korkuyorlar Allah aşkına ya?”

“AKP’nin kaset olayını seçim malzemesi yapması İslami değildir!”

“AKP’liler meleklerden mi oluşuyor? Bunların hiç içinde belden aşağısına yatkın olanı yok mu? Biz birbirimizi biliriz. 2. 3. eşi olanı da biliyoruz. Yaratılan korku nereye kadar sürecek Allah aşkına? Korku imparatorluğunun içinde sindirilmeye çalışılıyor. AKP’nin böyle bir ahlaksızlığa destek olması, bunu bir siyasi seçim malzemesi yapması insani, ahlaki hele İslami hiç değildir.”


 

KORAY AYDIN'IN ÇARPICI AÇIKLAMALARI
 ''TIKLAYIN''