Bu illerin yanı sıra tüm Türkiye’de bu başarısını sürdürmek isteyen firma gücünü Drager markası ile daha da güçlenmiş ve Drager ana bayi olmayı başarmıştır.

Eskişehir’in en hızlı büyüyen, kurumsal hizmeti ve kalitesi ile ön plana çıkan Propazar firması ile Drager firmasının da dikkatini çekmiş ve bu bölgedeki Drager markasına ait ürünlerin satışı için propazar firmasını tercih etmiş, Drager ana bayi olarak belirlemiştir.

Bu sektörü takip edenlerin de bildiği gibi, Drager tıbbi ve güvenlik teknolojisi alanlarında lider konumda olan uluslararası bir şirkettir. 1889 yılında kurulmuş dünya çapında bir kuruluştur. Müşterileri ile yakın ilişki ve iş birliği içinde olmaları, çalışanlarına sürekli eğitimler vererek uzmanlaşmalarını sağlamaları, yenilikçi olmaları drager firmasının en önemli özellikleridir. Yaşam için teknoloji sloganı ile hareket eden firma, Drager Toz Maskesi, tam yüz maskesi, maske filtreleri, solunum sistemleri, gaz ölçüm cihazları gibi ürünlerin üretimini yapmakta vebayileri aracılığı ile dünya genelinde pazarlanmasını sağlamaktadır.

Yapılan anlaşma gereği, 01.06.2016 tarihi itibariyleEskişehir - Kütahya - Bilecik bölgesi için Drager markası ile anlaşmış olan Propazar en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya devam etmektedir. 

Başta Eskişehir olmak üzere Türkiye'nin her noktasına,Drager markası altında; drager toz maskesi, drager yarım yüz maskesi, drager tam yüz maskesi, drager maske filtresi, drager solunum seti, drager gaz ölçüm cihazı, drager iş gözlüğü gibi tüm ürünlerin en uygun fiyatlarla pazarlanmasını sağlamaktadır. 

Drager firması ile yapılan anlaşma sonrası, Propazar firması bünyesindeki tüm personele gerekli eğitimler verilmiş ve profesyonel kadro yenilikçi anlayış ve profesyonel hizmet ile müşterilerinin hizmetinde olmaya başlamışlardır. Propazar firması aracılığı ile iş güvenliği bayiliği de verilmektedir. İş güvenliği bayiliği almak isteyen firmaların Propazar firması ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bayilik alan firmaların personellerine de gerekli eğitimler verilecektir. 

İş güvenliği alanında ihtiyacınız olan tüm ekipmanlara kaliteli hizmet ve uygun fiyatla sahip olmak için hemen www.propazar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.