Özgür Saat, tamı tamamına 40 yıldır saatçilik sektörünü yönlendiriyor. Son yıllardaki teknolojideki gelişimleri takip eden firma sanal ortamda da son derece güvenli ve iddialı www.ozgursaat.com ile siz değerli saat severlere hizmet vermeye devam ediyor.

Özgür Saat dünyanın en güzide markalarını Türk kullanıcılara sunmaktadır. Rolex gibi dünyaca ünlü saat markasının distribütörlüğünü yapan ve onun da dışında sadece ve sadece markaların distribütörlerinden edindiği diğer ülkemizce ve dünyaca ünlü saat markalarını yıllardır Türkiye'deki saat tutkunlarına sunmaktan gurur duymaktadır.

Özgür Saat e-ticaret sitesi ve mağazalarında ayrıca Breitling, Omega, Tag Heuer, Tissot, Movado, Emporio Armani, Raymond Weil, Maurice Lacroix, Longines gibi markaların saatlerini rahatlıkla bulabilir ve avantajlı fiyatlarla bu saatlere sahip olabilirsiniz.

Özgür Saat Online mağazasında en güvenli kart ödeme sistemi mevcuttur. Iyzico alt yapısı ile güvenilir tahsilat sağlanmaktadır. Türkiye'deki en güvenli yapı olan Iyzico PCC-DSS sertifikasına sahiptir ve BDDK tarafından onaylıdır. Kredi kartı bilgileriniz Özgür Saat ekibi tarafından görülmez ve kayıt altında tutulmaz.

Dünya ünlü saat markalarına en uygun fiyatlar, uygun taksit koşulları ve bedava kargo avantajıyla sahip olmak için sizleri online saat mağazamız olan Özgür Saat Online'a bekliyoruz.

Özgür Saatwww.ozgursaat.com