En az 2 kişilik ekiplerle yapılabilen bir aktivite olması sebebiyle arkadaş grupları ve aile bireyleri arasında sıklıkla tercih edilen bir eğlence türü diyebiliriz. Evden kaçış oyunları ilk çıktığında henüz sanal ortamda oynatılmaktaydı. Ancak Japonya'da gelişen oyunlar günümüzde gerçekçi olarak dizayn edilen evlerde yaşayarak oynatılmaktadır. Bu evlerin temel amacı içerideki bulmacalar ve gizemli olayları çözerek verilen süre içerisinde evden çıkmak. Süre genellikle 60 ile 90 dakika arasında değişmektedir.

Kaçış oyunları hem gençler hem de aileler için ideal bir etkinlik olmaktadır. Kaçış oyunlarının farklı türleri bulunmaktadır. Bulmaca, korku, macera, gerilim veya zekâ türündeki oyunları Türkiye'nin birçok noktasında bulabilirsiniz. Özellikle son zamanlarda tercih edilen korku evi mekânları gençler arasında yaygınlaştı. Korku evlerini nerede bulabilirim diye soruyorsanız Kaçış Merkezi bu sorunuza güzel bir cevap oluyor. Site içerisinde korku evi ve kaçış oyunları hakkında aradığınız her ne varsa bulabiliyorsunuz.

Türkiye'nin birçok yerinde kaçış oyunlarına ulaşmak için Kaçış Merkezi sizlere en büyük kolaylığı sağlıyor. Bulunduğunuz şehirdeki korku evi ve kaçış oyunlarını araştırmak isterseniz Kaçış Merkezi web sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Örneğin Trabzon korku evi arıyorsanız işinize yarayarak tüm bilgiler ve online rezervasyon imkânı Kaçış Merkezi'nde. Aynı şekilde İstanbul'da da Kadıköy korku evi ile ilgili tüm merak ettiklerinizi bu siteden çok kısa süre içerisinde bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

Web Sitesi: https://www.kacismerkezi.com/