Daire sahibi olmak için sokak sokak gezip yorulmaya son. 2006 yılından bu yana emlak sektörünün nabzını tutan Emlakjet ile Kadıköy'de bulunan satılık daireler için arama yapabilir, size en uygun olan fırsatları inceleyebilirsiniz.

İstanbul’un Kadıköy ilçesinin tüm semtleri için verilen ilanlardan istediğiniz kriterlere göre arama yapabilir, beklentinizi karşılayan daireye kolayca ulaşabilirsiniz. Aramalarınızı istediğiniz fiyat aralığına, dairenin m2 alanına, oda sayısına ve dairenin bulunduğu kata, bina yaşına, binanın ısıtma şekline, konum özelliklerine, dairenin iç ve dış şekline göre detaylandırabilir, gereksiz bilgi kirliliğinden kurtularak yalnızca arzu ettiğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Filtrelemeden çıkan sonuçları dairenin artan/azalan fiyatına veya tarihine göre sıralamanız durumunda en etkin aramayı gerçekleştirmiş olursunuz. Dilerseniz siz adınız soyadınız, e-posta adresiniz ve telefon numaranız ile siteye giriş yaparak, aradığınız daire için düşündüğünüz kriterleri girersiniz, Emlakjet’in uzman ekibi sizin için araştırıp size geri dönüş yapar. “Bu Ev Beni Bulsun” seçeneği ile Kadıköy’de aradığınız daire Emlakjet’in alanında uzman ekibi tarafından araştırılıp size sunulur. Dilerseniz konut kredileri hakkında da bilgilendirilirsiniz. Tüm bu arama kolaylığının yanı sıra Emlakjet sizi dolandırıcılara ve para avcılarına karşı da bilgilendirerek, hak ettiğinizin karşılığını hiçbir yanlış anlaşılma olmadan almanız için yardımcı olur.

Kadıköy’ün Caddebostan, Moda, Rıhtım, Göztepe, Ziverbey, Bostancı, Fikirtepe, Feneryolu gibi tüm semtleri için arama yapabilir, hayalinizdeki daireye Emlakjet kolaylığı ile ulaşabilirsiniz. Üyelik bilgileriniz tamamen gizli tutulmakta, kesinlikle kişi ve kurumlarla paylaşılmamaktadır. Ulaşmak istediğiniz satıcıya mesaj gönderebilir ya da arayabilir, direkt kişinin kendisinden de bilgi alabilirsiniz.

Ev fiyatlarına gelecek olursak, İstanbul Kadıköy için ortalama satılık daire fiyat artış oranı 2008-2015 yılları arasında %85 olarak tespit edilmiştir. En yüksek ortalama, 2015 yılında 665.433 TL ve en düşük ortalama 2008 yılında 359.936 TL olmuştur. Kadıköy için geçtiğimiz yıl ortalama satılık daire fiyatı 552.621 TL ilen, ortalama metre kare fiyatı 4.589 TL olmuştur.