Bu makalemizde sizler için her türlü kategoriye ait olan oyun gruplarını inceleyeceğiz. İncelemiş olduğumuz tasarımlar ve oyun içerikleriyle alakalı sizlere birçok farklı bilgi sunabileceğiz. Mobil oyunlar belki bundan 10 sene önce çok popüler değildi ancak günümüzde neredeyse bilgisayar oyunlarından çok daha fazla mobil oyunlar tercih ediliyor. Böylece mobil oyunların önemi de bizlerle birlikte oluyor. Son zamanlarda yazılan ve android mağazalarda paylaşılan oyunlar arasında çevrimiçi, online, multiplayer ve çok farklı tarzlarda oyunlar üretilmektedir. Bu paylaşılan ve yayınlanan oyunlar arasında olan tüm oyunlar birçok farklı kişiye hitap edebilmektedir. 

İnternet siteleri üzerinden oyun indirecek olan kişiler için bu içeriğimiz oldukça açıklayıcı olacaktır. En çok oynanan mobil oyunlar ile alakalı aşağıda yer alan listeden istediğiniz her türlü oyunu yükleyebilirsiniz. Oyunlar hakkında yaptığımız ufak açıklamalar sizlere oyunlar hakkında detaylı bilgiyi de sunabilecektir. 

Kafa Topu

Tamamen yerli kaynaklar kullanılarak hazırlanan bu online oyuna günde yüzlerce kişi giriş yapmakta ve kişiler kendi aralarında oyunlar oynayabilmektedir. Spor oyunları arasında en üst sıralarda yer alan bu oyunu oynamak için herhangi bir ücret yatırmanıza gerek yoktur. Oyunu oynamak için telefonunuzu yatay olarak kullanmanız gerekmektedir. Yatay olarak kullanmış olduğunuz telefonunuzda karşı takımın kalesine gol atmanız birincil hedefleriniz arasında yer almalıdır. Aksi takdirde gol yerseniz oyunu kaybedebilir ve eksi puanlarınızı hanenize kaydettirmiş olabilirsiniz. Oyunda amaç sürekli karşı takıma gol atmak ve kendini geliştirerek oyun sonuna gelmektir. Sizlere spor oyunu oynamayı çok fazla seviyorsanız sitemiz üzerinden bu ve bu tür oyunları pasa indir 'den indirebilirsiniz.

Subway Surfers

Bir diğer güncel ve en çok oynanan mobil oyunumuz olan bekçiden kaçma oyunu günümüze kadar 500 milyondan fazla kişi tarafından indirilmiş ve oynanmıştır. Bu oyunda birçok farklı senaryo olsa da genel olarak raylarda bir bekçiden kaçmaya çalışıyorsunuz. Bekçi sizi her ne kadar kovalasa da kaçmanız ve bekçiden kurtulmanız bir hayli zor. Yollarda birçok bonus ve kolaylıkla karşılaşarak başarılı bir şekilde bekçiden kaçabilir ya da bekçiye yakayı kaptırabilirsiniz. Ayrıca oyunda birçok farklı karakter de bulunmaktadır. Bu karakterleri altın toplayarak elde etmeniz mümkün olabilmektedir. Ayrıca oyunun internet sitemizde hileli versiyonları da yer almaktadır. Sizlerde bu versiyonları indirerek oynayabilirsiniz. Oyunları hileli bir şekilde oynamak sizi her zaman çok daha eğlenceli bir senaryo içerisine katacaktır. 

Benim Konuşan Tom'um

Son zamanlarda program indirme sitelerinde oldukça favori olan oyunlar arasında yer alan uygulamalardan birisi bu oyun olmaktadır. Özellikle çocuklar ve bayan kullanıcılar tarafından oldukça fazla tercih edilen oyunlardan birisi olan Benim Konuşan Tom'um oyunu milyonlarca kişi tarafından oynanmaktadır. Oyunda bulunan birçok özellik oyunu güzel kılan yegane seçeneklerden birisi oluyor. Ayrıca oyundan çıktığınızda, kediniz acıktığında, kedinizin yıkanması gerektiğinde uygulama size bildirimler gönderek kedinize bakmanızı kolaylaştıracaktır. 

Yukarıda en çok oynanan mobil oyunları listeledik. Bu listeye sizlerde oyun eklemesi yapmak için yorum bölümünü kullanabilirsiniz. Daha birçok farklı oyun olduğunu biliyoruz. Ancak sizlerin eklemesi için listemizi kısa tuttuk. Sizlerde pasaindir sitemize giriş yaparak istediğiniz tüm oyun , uygulama ve programları cihazlarınıza indirebilirsiniz. Ayrıca indirme sırasında yaşadığınız sorunları da sistem yöneticilerimizle iletişime geçerek başarılı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.