Aslında klima takmak o kadar basit ve masrafsız bir durumdur ki. Şimdi kömürle yanan soba düşünelim bunun kömürü, borusu, karası, isi bir sürü derdi ve sıkıntısı mevcuttur. Üstelik tehlikelidir de. İnsan sağlığına zararı vardır. Ya da kombi ve petek takılmasını ele alalım. Bir sürü para vererek kombi ve petek alacaksınız. Doğalgaz borusu çekeceksiniz. Doğalgazı almak için projeler çizdireceksiniz.

Bir sürü harcı belediyelere yatıracaksınız ve doğalgazı yakacaksınız. Bazen de doğalgaz soğuktan dolayı az basınçla gelecek. Yani vesselam ısınamayacaksınız. Ama klima öyle mi? Sadece siz nerede oturuyor ve ya çalışıyorsanız bizi aramanız yeterli olacaktır. Mesela Esenyurt’ta iseniz firmamızın esenyurt klima servisi elemanları istediğiniz saatte gelerek klimanızı takacaklar. Siz İstanbul’un başka bir yerinde olabilirsiniz. Firmamız istanbul merkezli olarak tüm ilçelerde faaliyetlerini yürütmektedir. Bu yüzden bizim için hiç sorun olmayacaktır.

Siz Beylikdüzün’de oturuyorsanız beylikdüzü klima servisi ekiplerimizi size yönlendireceğiz. Firma aynı ve anlayış aynı olduğu için klima takılma işleminiz aynı itinayla yapılacaktır. Klimanın nasıl kullanılacağı size öğretene kadar işimiz bitmiş olmayacaktır. Siz ne zaman tamam kullanmayı öğrendim derseniz biz o zaman klima takma işlemini sona ermiş kabul edeceğiz. Bundan sonraki bakımlarımızda standart ücretimiz olacaktır. Klimayı firmamızdan alırsanız takma ücreti alınmayacaktır. Bu fiyatlarımıza KDV hariç olmak üzere belirli parça kullanmalarda bu parça ücretleri de anaparaya eklenmektedir. Firma olarak yılların tecrübesiyle işimizi yapıyoruz.

Müşteri odaklı sistemimizde güler yüzlü ekibimizle klima servisi hizmetinde çığır açıyoruz. Biz sadece klima takmıyoruz gönüllere kırmızı güller takıyoruz. Biz içinizi ısıtmıyoruz biz gönlünüzü de fethediyoruz. Sanki klimayı kendi evimize, kendi iş yerimize takıyoruz. Sanki siz bizim ailemizin bir parçasıymışsınız gibi davranıyoruz. Kendi ailemiz için ne kadar ücret belirlemişsek siz değerli müşterilerimiz içinde o kadar ücret belirliyoruz. Üstelik uzun taksitlendirmede yapabiliyoruz. Klima takılma işleminden sonra eğer klimayı bizden almışsanız bakım onarım işlemlerimizde belli bir oranda indirimler yapıyoruz. Bir telefon kadar yakın olan firmamız için bir alo (544)348 34 38 demeniz yeterli.