Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ,  "Recep Tayyip Erdoğan, ölüm tehditlerinden korkacak, yolundan ve davasından  dönecek biri değildir." dedi. 

Bozdağ, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Balkanlar ziyaretinde suikast ihbarı"  haberleri üzerine Twitter hesabından  değerlendirmelerde bulundu.

AA: Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Balkanlar’da suikast ihbarları var

Erdoğan'ın Türkiye'nin Cumhurbaşkanı olduğunu vurgulayan Bozdağ, "Türk  milletinin lideridir, milletin adamıdır, adaletin bekçisidir, mazlumların cesur  ve gür sesidir, her daim hakkı tutup kaldırandır, milletine, bayrağına, vatanına  ve devletine sevdalıdır, Allah'a ve Resulü'ne aşıktır." ifadelerini kullandı.

Böylesine büyük bir liderden ve dava adamından rahatsız olan ve  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yok etmek isteyen çevrelerin olduğunu da bildiklerini  belirten Bozdağ, "Suikast ihbarları, her daim olan ihbarlardır. Recep Tayyip  Erdoğan, ölüm tehditlerinden korkacak, yolundan ve davasından dönecek biri  değildir." değerlendirmesinde bulundu.

İmanlı, salih bir mümin olan Erdoğan'ın, Allah'ın izni olmadan verilen  canı kimsenin alamayacağına iman ettiğine dikkati çeken Bozdağ, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız bugünlere, nice tehditleri ve nice baskıları aşarak,  nice oyunları ve tuzakları bozarak geldi Bundan sonra da aynı inançla devam  edecektir. Cumhurbaşkanımıza suikast ihbarları yeni değil, sürekli vardır. Baskı,  tehdit ve ölüm korkusuyla, baskı altına alınacak, davasından vazgeçirilecek ve  yolundan döndürülecek bir lider değildir Recep Tayyip Erdoğan. Bunca yaşanmışlığa  rağmen bunu öğrenememiş olanlar ancak ahmaklardır."

"KİMSE BU YÜRÜYÜŞÜ DURDURAMAYACAK"

Bozdağ, Allah'ın yardımı, himayesi ve muhafızlığı altında, milletin,  ümmeti Muhammed'in ve mazlumların duasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoluna devam  edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kimse bu yolu kapatamayacak, kimse bu yürüyüşü durdurmayacaktır. Ya  Rabbi, İslam ve Türkiye düşmanlarının şerrinden cumhurbaşkanımızı sen koru. Ya  Rabbi, sen tuzak kuranların en hayırlısısın, bütün tuzakları, kuranların başına  geçir. Ya Rabbi, milletimizin, ümmeti Muhammed'in ve mazlumların lideri ve umudu  cumhurbaşkanımızın muhafızı sen ol."