A Haber-ATV ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündem başlıklarına dair önemli açıklamalarda bulundu.
Programın başında Dağlıca'daki hain saldırıya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kendisine yöneltilen '400 vekil ile ilgili' bir soruyu yanıtladı.
Erdoğan'ın bu soruya verdiği cevabı bazı yayın organları tarafından, söz konusu diyaloğu '400 milletvekili alınsaydı bunlar olmazdı' gibi vererek Dağlıca saldırısıyla ilişkilendirildi.

ERDOĞAN'DAN CANLI YAYINDA SERT TEPKİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu habere yine canlı yayında açıklık getirerek, şu açıklamayı yaptı:
"Medya manipülasyonu ve ahlaksızlık. Üzüntünün içinde olması gerekirken, rant içindeler. Kırşehir'de 400 vekil açıklamasını yaptım. O gün Dağlıca yoktu. O gün yeni bir Anayasanın gereği için böyle bir parlamento tablosunu açıklıyordum. Böyle bir tablo çıkmadı ve bakın bu süreç içerisinde bir kaos osrtamı oluşmuş oldu.

"ERDOĞAN: ADİLİK BU"
Böyle bir tabloyu o ifademle oluşturmak, bunların insani olmaktan nasipsiz olduğunu ve karakter yoksunu olduğunu ortaya koyuyor. Utanmadan bana mektup gönderiyor Aydın Doğan. Bundan sonraki süreç yargıda ortaya çıkacak. hepsi izne gidiyor. Bunlar nereye giderse gitsin biz yargıdan takip edeceğiz. Ben bu makamı karakter yoksunu bu adamalara ezdirtmem. Adilik bu. Biz dertliyiz. Neler yapıyorlar."

HÜRRİYET O TWEET'İ SİLDİ
Erdoğan'ın canlı yayındaki açıklamalarından sonra Hürriyet söz konusu haberin başlığını değiştirerek sosyal medya hesabından ise Tweet'i sildi.