Olay, Trabzon'un Esentepe Mahallesi Muazzam Caddesi'nde yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. İddiaya göre, bir çocuk annesi Serpil K, (23) eşi Orhan K, tarafından bıçaklandı. Bunun üzerine Orhan K. hakkında 2 buçuk yılla 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Cumhuriyet Savcılığı Orhan K. hakkında, eşini kasten yaraladığı gerekçesiyle, TCK'nın 86/1,3-a-e ve 87/1-e maddeleri uyarınca hapis istemiyle dava açarken, davanın duruşması 3. Asli Ceza Mahkemesinde görülecek.

Eşini bıçaklamaktan gözaltına alınan Orhan K. ifadesinde, eşinin kendi kendini bıçakladığını belirterek suçsuz olduğunu söyledi.

Orhan K'nın, "Eşim kesici aletle kendisine zarar vermeyi alışkanlık haline getirmiştir, bu ilk değil. Daha önceden de defalarca bu gibi hareketlerde bulundu. Bu durum polis kayıtlarında mevcuttur. Bu yüzden de vücudun da eskiye dayalı kesik izleri mevcuttur. Benim eşimi bıçaklamam söz konusu olamaz" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Bir çocuk annesi Serpil K. ise, "Eşim inşaatlarda çalışır, 4 yıldır evliyiz. Olay günü eşimle tartıştık ve bana tokat attı. Bunun ardından dolapta bulunan ekmek bıçağını alarak üzerime saldırdı, yaralandım. Kendi imkanlarımla hastaneye giderek tedavi oldum. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.