1997 yılında kurulan firmamız Ofis taşıma şirketleri denildiğinde ilk akla gelen firma olarak birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Nakliye sektörünün liderleri arasında yer almayı başaran Ege Tur şehir içi ve şehirlerarası taşımacılıkta sizlere en iyisini sunmaktadır. Siz de profesyonel ofis taşımacılığı hizmeti almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman ve profesyonel çalışanlarımız ile ofislerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde taşıyacağız.

Ofis taşımacılı alanında hizmet sunmak önemlidir. Ancak esas önemli olan sunulan hizmetlerin kaliteli olmasıdır. Firma olarak bizler, kurulduğumuz günden bu yana eşyalarınızı güvenli bir şekilde yeni adresine taşıyoruz. Firmamız kaliteli eşya taşıma hedefiyle yola çıkmakta ve taşıma hizmetini sizlere profesyonel ekipler ile sunmaktadır. Firmamız sizi sizden önce düşünerek eşyalarınızı taşımak için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Özellikle eşyalarınızın taşıma sırasında zarar görmemesi için özel malzemeler kullanılarak eşyalarınız koruma altına alınmaktadır.

Profesyonel ofis taşımacılığı hizmeti sunan firmamız, kurulduğu günden bu yana profesyonel ekipler ile çalışmakta ve en iyi taşıma hizmetini sizlere sunmaktadır. Montaj ve de-montaj konusunda uzman olan ekiplerimiz, farklı personellere ihtiyaç duymadan, eşyalarınıza zarar vermeden taşıma işlemini gerçekleştirmektedir. Ayrıca ekiplerimiz düzenli olarak eğitilmekte ve koordine bir şekilde eşyalarınızı taşımaktadır. Bu sayede belirtilen süreler dışına çıkmadan eşyalarınızı yeni adresine taşıyabilmekteyiz.

Profesyonel ofis taşımcılığı yapan firmamız hijyene en az sizin kadar önem vermekte ve eşyalarınızı taşımadan önce hijyenik ambalajlama paketleri ile dikkatli bir şekilde paketlemektedir. Ofis taşımacılığından evden eve taşımacılığa kadar tüm taşıma hizmetlerimizde firmamıza ait olan araçları kullanmaktayız. Geniş nakliye araç filomuz sayesinde eşyalarınızın miktarına göre uygun araçları seçerek taşıma işlemlerini tek seferde sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.
Ofisinizi taşımak için Ofis taşıma şirketleri ile çalışmak istiyorsanız siz de Ege Tur olarak bizlere ulaşabilirsiniz. http://ofistasimaistanbul.com linkine tıklayarak sitemizi ziyaret edebilir ve sunduğumuz hizmetlere daha detaylı göz atabilirsiniz. Ayrıca iletişim bilgilerimiz de internet sitemiz de bulmanız mümkün. Kaliteli bir hizmet için hemen sitemizi ziyaret etmelisiniz.