Toplam 7 ailenin yaşadığı apartmandaki iki dairenin yatak odası, banyo ve tuvalet kısımları, toprak ve yıkılan istinat duvarından kopan büyük taşlarla doldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri, binada incelemede bulunarak hasar tespit çalışması yaptı.

Ekipler, binanın taşıyıcı kolon ve kirişlerinde herhangi bir sorun bulunmadığını belirterek, bina sahiplerinden, tedbir amacıyla heyelanlı alan temizleninceye kadar binanın bu kısımdaki odalarında bulunmamalarını istedi.

Evi hasar gören apartman sakinlerinden Nezefet Tamyürek, sabah 10.00 sularında meydana gelen heyelanda, evlerinin içine giren büyük taşları görünce çok korktuklarını belirterek, "Eşim ve babamla mutfakta kahvaltı yapıyorduk. Bu sırada büyük bir sesle taşların, toprağın ve ağaç parçalarının babamın odası ve salonumuza kadar geldiğini gördük. Bunu fark eder etmez dışarı kaçtık. Komşularımızın da bizimle birlikte dışarı çıktığını gördük. Babamın odası taşlar ve çamurla doldu. Babamın yattığı karyola ve odada bulunan eşyalar kırıldı. Allah'a şükür, babam kısa bir süre önce kahvaltı yapmak için mutfağa gelmişti. Şans eseri kimsenin burnu kanamadı" diye konuştu.