Hele ki önemli bir misafir geldiğinde hiç girilmeyen, misafir için özel dekore edilmiş misafir odasının kapıları sonuna kadar açılır. En kaliteli, ne güzel masa örtüsü, masaya serilir. Yemek takımının en güzeli, en özeli masadaki yerini alır. Söz konusu misafirperverlik olsun yeter ki. O misafir odası dekore edilirken, her Türk annesi bir dekorasyon uzmanı edasında olur ve en güzel dekorasyonu yapmayı da başarır da. Duvarlara asılan duvar tabloları o kadarda pahalı olmayabilir belki ama o duvara asılan duvar tabloları görseniz, gelmiş geçmiş en iyi dekoratif uyum sağlayan Duvar tabloları olarak tarihe geçecek kadar iyi seçildiğine sizde hemfikir olursunuz.

Sadece misafir odası değil, misafirin yatacağı yatak odaları da özenle dekore edilir. Mesela misafirin kalacağı oda da mutlaka bir saat olması gerekir. Duvar saati veya dekoratif masa saati fark etmez ama tercih edilen genellikle dekoratif masa saati olur veya bir ayna ve bir gece lambası veya abajur kesinlikle olması gerekir. Bizim kültürümüzde misafiri rahat ettirmek vardır. Misafirin rahatı ev sahibinin rahatından her zaman daha önemlidir bunun için ise dekoratif masa saati vazgeçilmezdir. Evimize misafir geldiğinde misafir ev sahibi ev sahibi misafir olur. Çünkü misafir baş tacıdır.

Misafirlerimiz için vazgeçilmez olan bir diğer önemli unsur ise tatlıdır. Yemekten sonra tatlı olmazsa olmazlarımız arasındadır. Hele ki birbirinden şık dondurma kâsesi içerisine özenle yerleştirilen dondurmalar misafire servis edilirken göğsümüz kabarır. Aslında bu ikramda önemli olan dondurma değil dondurma kâsesi değil midir? Özellikle gelen misafirlerden bir tanesi ev sahibiz olan hanımefendiye ‘dondurma kâsesi çok şıkmış nereden aldın çok beğendim’ diye sorması koltuklarımızın kabarmasını sağlar. Görüldüğü üzere, böyle bir ufak dokunuşla bile her şeyi değiştirebilirsiniz.

Asıl önemlisi ise tüm bu dekoratif ürünlerin hepsini bir arada, hem en güzelini hem de uygun fiyatlısını bulmanız mümkündür. Sizde bu ürünleri kolayca bulmak ve evinizin baş tacı yapmak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden internetinizin arama motoruna setabinca yazmanız yeterli olacaktır. Çıkan sonuçlar arasından ise dekoratif ürünler arasından sizin isteğinize en uygun olanı seçerek dekorasyonunuza hayat verebilirsiniz. Unutmayınız ki bu çıkan sonuçlar arasında aradığınız her şeyi bulabilmeniz için setabianca’nın kendi sitesine girmeniz, sizin faydanıza olacaktır.