Uygulamalara özel olarak geliştirilen sürücüler arasında HVAC, pompa, motor ve su arıtma tesisleri bulunuyor. Otomasyon sistemlerine çok pratik bir şekilde entegre olan bu sürücüler, uzaktan izlenebiliyor. Özellikle AC sürücüler ile çok ciddi oranlarda enerji tasarrufu elde edilmektedir.

DANFOSS Sürücülerin Kullanım Alanları

Motor sistemlerinde enerji tasarrufu sağlayan sürücüler, sürücü sisteminin hızını ayarlamaktadır. Bu da proseslerin iyileştirilmesine katkı sağlar. Özellikle makinalara düşen mekanik güç düşülür. BU şekilde gerilim azaltılmış olur. Bu da gürültüyü azaltacaktır. Elektrikli motorların, pompa ve fanların kontrollerinin yanında güneş enerji sistemleri ve tork kontrolü gerektiren her alanda bu sürücüler kullanılabilir. Geniş bir kullanım alanı bulunan bu sürücüleri ihtiyaçlarınıza özel olarak danfoss bayileri üzerinden satın alabilirsiniz. Danfoss ürünleri daha fazla bilgi buradan alabilirsiniz.

Fabrikalardan gemi sistemlerine pek çok alanda özelleştirilmiş sistemlerle bu sürücü çözümlerine yer veriliyor. Hızlı ve entegre bir şekilde çözüm sunmaları ile de çok fazla tercih edilmektedir. Düşük seviyelerde harmoni oluşturması, gerilim ve geniş güç çalışma aralıkları oluşturması da sunduğu önemli avantajlar arasında yer alıyor. Özel soğutma sistemleri ile maksimm koruma sağlanmakta ve elektrik motorundan bağımsız yapıları bulunmaktadır.

Frekans Konvektörü Avantajları

Sürücülerin başarılı bir enerji verimliliğine sahip olması için danfoss frekans konvertörü kullanılır. HVAC uygulamaları, asenkron motor uygulamaları gibi farklı ortamda güven içerisinde kullanılabilmektedir. Kolay kullanımı ile çok önemli avantajlar getiren konvektör, ulaşılabilir uygulama alanlarına sahiptir. Endüstriyel ortamlarda az müdahale gerekliliği bulunuyor. Gelişen motor teknolojileri ile verimlilik öne plana çıkarılmaktadır. Maksimum enerji verimliliği ile kolay kurulum ve sonrasında pratik bir entegrasyon sağlanmaktadır. Özellikle neme ve rutubete karşı oldukça dayanıklıdır. Devreye alma bakımından oldukça kolay kullanımları bulunuyor. Sürücünün hızını girerek bu işlemi yapabilirsiniz.

Geniş bir ürün yelpazesi ile değişken hız motor sürücüleri konusunda oldukça başarılı bir marka olan ABB, kolay kullanımı bulunan uzun ömürlü bina, endüstri, OEM sektöründe ihtiyaç duyulan motor kontrol çözümlerini sunmaktadır. Özellikle ABB hız kontrol cihazı seçenekleri dünya çapında tüketicilerin takdirini elde etmiştir. Zor ve sağlam şartlarda çalışabilen bu cihazlar uygulama tabanlı parametrik yapıları ile tercih edilmektedir. Frekans kontrolü cihazları ile de endüstrinin her alanında ihtiyaç duyulan kaliteli ürün desteği sağlanmaktadır.

Rejeneratif abb sürücü seçenekleri AMC filtre opsiyonlarına sahiptir. Fiber optik ve Enkoder bağlantılı modülü opsiyonları bulunmaktadır. Haberleşme ve giriş- çıkış genişleme modül opsiyonları ile de tercih edilmektedir. Kolay devreye alma özelliği ve kompakt tam performanslı sürücü olması itibari ile kullanılmaktadır. Direnç kullanımına ihtiyaç duymadan frenleme enerjisini şebekeye geri kazandıran sürücüler olarak elektriksel frenlemenin gerekli olduğu uygulamalarda kullanılmaktadır. Her alanda avantajlı model seçenekleri ile ihtiyaçlarınızı üst düzey kaliteli ürün seçenekleri ile karşılayabilirsiniz.